Search

Μεταγραφική ενίσχυση με Τάτση και επιστροφή Καλαϊτζή για τον ΑΟΞ!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα της Ξάνθης στην προσπάθεια να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β1 κατηγορίας αλλά και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, που έκανε δικούς της τους Δημήτρη Καλαϊτζή και Παναγιώτη Τάτση.

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Χρήστου Μαλαδένη(θυμηθείτε ΕΔΩ) και με την ομάδα να προετοιμάζεται για το ματς στα Κιμμέρια με τον Εθνικό στην πρεμιέρα του Β’ γύρου με προσωρινή λύση στον πάγκο ο σύλλογος προχώρησε στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά την απόκτηση του Δήμου Αραμπατζή.

Ο λόγος για τον 21χρονο Καβαλιώτη γκολκίπερ, Παναγιώτη Τάτση που κατάγραψε 2 συμμετοχές με την φανέλα του Άρη Πετεινού στην Γ’ Εθνικής, και συνδυάζει την παρουσία του στην Ξάνθη ως φοιτητής στο ΔΠΘ. Ο Τάτσης έχει αγωνιστεί σε Βρασίδα Νέας Περάμου, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα και από το καλοκαίρι στον Άρη Πετεινού και έρχεται να ενισχύσει την ομάδα στα γκολπόστ εκεί οπού έχουμε τριάδα Παναγιώτιδων(!) στον ΑΟΞ μαζί με τους Παναγιώτη Αραμπατζή και Παναγιώτη Σιάκκα.

Ο έτερος είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζής που επιστρέφει στον σύλλογο από τον οποίο αναδείχθηκε, μια και αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στις Ακαδημίες του συλλόγου προτού αποχωρήσει προ διετίας για να ενισχύσει τον Ατρόμητο Χρύσας συμβάλλοντας αν και μπακ σημαντικά στο σκοράρισμα(πέτυχε 10 γκολ!) και την άνοδο του Ατρόμητου στην Α’ όμως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων φέτος συμμετείχε ελάχιστα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο “Καλα” έρχεται στον ΑΟΞ για να μπορέσει να βοηθήσει όσο μπορεί στην πορεία του συλλόγου εκεί οπού βρίσκεται και ο πατέρας του Νίκος, που είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας

Η ανακοίνωση της ομάδας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Καλαϊτζή Δημητρίου (γεννημένος το 2003) που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ καθώς και του τερματοφύλακα Παναγιώτη Τάτση (2003).

Ο Δημήτρης Καλαϊτζής , αριστερό μπακ, αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Χρύσας και την περσινή σεζόν τον βοήθησε πετυχαίνοντας συνολικά 10 τέρματα στην προσπάθεια της ομάδας του για την άνοδο στην Α! ΕΠΣ.

Ο Παναγιώτης Τάτσης, τερματοφύλακας, αγωνιζόταν στον ΑΡΗ Πετεινού από το καλοκαίρι του 2023. Γεννήθηκε στην Καβάλα, πρώτη του ομάδα ήταν ο Βρασίδας Νέας Περάμου με τον οποίο έφτασε να αγωνίζεται στα 14 του χρόνια στο αντρικό τμήμα όταν και η ομάδα του στέφθηκε Κυπελλούχος Καβάλας. Έως τα 16 του αγωνίστηκε στον Βρασίδα και ακολούθως στον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με τον οποίον κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Β! ΕΠΣ Καβάλας παίζοντας την δεύτερη σεζόν του στην Α! ΕΠΣ της γειτονικής μας πόλης. Εν συνεχεία μετακινήθηκε στον ΑΡΗ Πετεινού από όπου και τον αποκτήσαμε.

Σας καλωσορίζουμε στον ΑΟΞ και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Share it