Search

¨Κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του τοπ σκόρερ της Β2 Τζελάλ Μπουλούτ από την Αναγέννηση Π. Χρύσας!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας που λίγες μέρες πριν  την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου απέκτησε τον πρώτο σκόρερ της Β2 κατηγορίας, Τζελάλ Μπουλούτ!

Πάρα πολύ σημαντική μεταγραφική για την Αναγέννηση που κατάφερε να προσθέσει στο δυναμικό της έναν επιθετικό που στο φινάλε του πρώτου γύρου έχει πετύχει 25(!) τέρματα όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην αήττητη και εκπληκτική πορεία του πρωτοπόρου Κεραυνού Παλαιού Κατραμίου

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί υπέρβαση καθώς ο Μπουλούτ τόσο το καλοκαίρι όσο και τώρα είχε αρκετές κρούσεις από ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης όμως επέλεγε να μείνει και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του χωριού του, όμως η τελική πρόταση της Αναγέννησης δεν γινόταν να μην γίνει δεκτή.

Έτσι η Αναγέννηση κατάφερε…διπλή επιτυχία καθώς πέρα από την δική της πολύ σημαντική ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι ενόψει του δεύτερου γύρου κατάφερε και…πλήγμα στον πρωτοπόρο Κεραυνό τον οποίο άλλωστε κυνηγά για την κατάκτηση του τίτλου. Θυμίζουμε πως στο φινάλε του πρώτου γύρου ο Κεραυνός είναι στους 36 βαθμούς με δεύτερη την Κεντητή με 33 και τρίτη την Αναγέννηση με 28.

Μάλιστα αυτή δεν θα είναι η τελευταία καθώς αναμένονται τουλάχιστον ακόμα δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές έως την  Τετάρτη(24/1)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Π.Χ (@anagennhsh_p.xrusas)

Share it