Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Photos: Με ουσία στο παιχνίδι και ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η νίκη του Νέστου στον Πετεινό επί του Άρη!

Παίζοντας αρκετά έξυπνα με υψηλά ποσοστά κατοχής μην δίνοντας χώρους στην ομάδα του Άρη ο Νέστος Χρυσούπολης κατάφερε να φύγει με νίκη από τον Πετεινό κερδίζοντας τον τοπικό Άρη με 20.

Η ομάδα του Νέστου μπήκε από την αρχή δυνατά πιέζοντας ψηλά και προσπαθώντας με σουτ εκτός περιοχής και γεμίσματα να απειλήσει όμως είχε μπροστά της έναν εξαιρετικά σταθερό Κοτσάκη που “καθάριζε” τα πάντα.

Όλα αυτά μέχρι το 41′ όταν ο Κοτταρίδης ανετράπη εντός περιοχής με τον Σταφυλά που ήταν κοντά στην φάση να δείχνει άμεσα το σημείο του πέναλτι, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο Φράνκο Σέα για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά συνέχισε να έχει την υπεροχή αν και όσο περνούσε η ώρα η εξαιρετικά μαχητική ομάδα του Άρη κέρδιζε χώρο στο γήπεδο προσπαθώντας να ξαναμπεί στο ματς, όμως στο 82′ ο Αργεντίνος φορ του Νέστου, Σέα βρήκε χώρο και με σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα “καθαρίζοντας” το ματς.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη Πετεινού έκανε ο Γιάννης Τσαγάλας που αποκτήθηκε από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, αλλά και ο 14χρονος(22/8/2009) Αβραάμ Εφραίμ Αβραμίδης που προέρχεται από τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Ο Άρης Πετεινού έμεινε στους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στην Καβάλα κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟΚ.

Με αυτή τη νίκη ο Νέστος έφτασε τους 45 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στο Παραλίμνιο Σερρών με τον τοπικό Απόλλωνα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Σταφυλάς της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Παναγιώτη Κατσαντούρα(Έβρου) και Κοσμά Παπαδόπουλο(Θράκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Τσαγαλάς (81′ Αβραμίδης), Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Τυριάκης (69′ Μελισσόπουλος), Αμανατίδης (46′ Τσέκος) Γιαννακός (69′ Αλή), Σιδηρόπουλος (69′ Τουρατζίδης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Ν. Κεχαγιάς): Μούτσα, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Τορομανίδης, Γκατζολάρι (89′ Ντέμπροβα), Σέα (89′ Μυλόπουλος), Ορφανίδης (75′ Πανταζής), Μπατσαράς (75′ Μυφτάρι),  Κουκόλης, Ράνος, Οκάν Σουλείμάν (63′ Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it