Search

Νέο μεγάλο διπλό για τον Άρη Αβάτου που έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής!

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Αβάτου που μετά την Θέρμη κέρδισε και στην Βέροια τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας κάνοντας ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα στην μάχη της παραμονής

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα του Μέγα ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος με σουτ σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Μετά το γρήγορο γκολ η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε να έχει την υπεροχή κάνοντας και διαχείριση στον πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, έχοντας καλές στιγμές με κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου που δεν βρήκε στόχο αλλά και καλή στιγμή με τον Κοντογιαννίδη που όμως ούτε και αυτός κατάφερε να βρει στόχο

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με την κεφαλιά του Τενεκέ να περνά άουτ ενώ ο Γκιορτζίδης έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Αγρίμης, με βοηθούς τους Ν. Κολιπέτρο και Χρ. Κλεισιάρη, όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ(Γ. Σαφαρίκας): Μυλωνάς, Θεολόγου, Ράδης, Τότσκα, Δημητρούσης (46′ Τριανταφυλλίδης), Ακένα, Νιογκάνα, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (75′ Αντωνίου), Κοσέογλου (55′ Καραγιάννης Β.), Αναστασιάδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης(87′ Αραμπατζής, Τσάπαρης, Ψεμματάς, Αναγνωστόπουλος (66′ Φούντας), Θεολόγου (46′ Βαφειάδης), Κοντογιαννίδης (58′ Γκιορτζίνης).

Share it