Search

Με όπλο την έδρα ο Πανθρακικός κέρδισε και Χανιώτη επεκτείνοντας το νικηφόρο του σερί!

Έβδομη διαδοχική νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός που κέρδισε και τη Χανιώτη στο ΔΑΚ Κομοτηνής, με την ομάδα του Γιώργου Μαραντά με όπλο την δύναμη της έδρας επικράτησε με 3-0 και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε από νωρίς δυνατά και αφού απείλησε με Λαρέα στο 13′ κατάφερε στο 17′ να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν από ασίστ του Παχούμη ο Ρουμπιές σκόραρε για το 1-0.

Μετά το γκολ οι “πράσινοι” συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα απείλησαν με Βάσκο και Παχούμη με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα της Χανιώτη μπήκε δυνατά και στο 65′ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με το Φουέντες να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στο 76′ η ομάδα της Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που βρήκε και με σκόρερ τον Λάμπρο Κωσταρέλλη διπλασίασε τα τέρματα, με το τελικό 3-0 να έρχεται με σκόρερ τον τοπ σκόρερ του Πανθρακικού, Χρήστο Βάσκο στο 87.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πανθρακικού έφτασε τους 42 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει Θρακιώτικη μάχη παίζοντας στην Ορεστιάδα με τον Ορέστη. Η ομάδα της Χανιώτη υπέστη την πρώτη της ήττα από τον Οκτώβριο και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην Χαλκιδική τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας

Share it