Search

Photos: Μαχητής Άρης Πετεινού πήρε βαθμό ψυχολογίας με buzzer beater κόντρα στην Δόξα Δράμας!

Με γκολ στο 90′ κατάφερε να ισοφαρίσει την Δόξα Δράμας και να πάρει την τρίτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα ο Άρης Πετενού στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Το παιχνίδι ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να βγάζουν διάθεση να παίξουν επιθετικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους Δραμινούς να έχουν την πρώτη στιγμή στο 3′ με το σουτ του Κυριακίδη να περνά ελάχιστα άουτ. Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 15′ με το σουτ του Τσέκου να μην βρίσκει στόχο.

Στο 22′ η Δόξα είχε νέα ευκαιρία σε σουτ του Μπρατσιάνη που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοτσάκη με τους ξανθιώτες να απαντούν με δύο καλές στιγμές σε σουτ του Τσέκου χωρίς όμως να μπορεί να νικήσει τον Ηλιάδη. Σε ένα διάστημα που οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας του Χριστοφορίδη με τον κίπερ των Δραμινών που βρήκε στο πρόσωπο τον ξανθιώτη παίκτη του Άρη.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο γκολ ήρθε η φάση του 44′ όταν ο Μπλιός βρήκε ωραία τον Κυριακίδη στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μάλιστα η ομάδα της Δράμας έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ όμως η κεφαλιά του Χατζηδημητρίου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη το ματς αρκετά μέτριο χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες με πιο αξιόλογη στιγμή στο ματς αυτή του Τουρατζίδη στο 80′ με το σουτ του να μπλοκάρει ο κίπερ της Δόξας. Όλα αυτά μέχρι το 88′ όταν ο Ηλιάδης έκανε άστοχη έξοδο και βρήκε τον Μελισσόπουλο εντός περιοχής με τον ρέφερι Κωστούλα που ήταν κοντά στην φάση να δείχνει άμεσα πέναλτι, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ όμως η σημαία έμεινε κάτω.

Την παράβαση ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος που ευστόχησε για το 1-1 με την συμπλήρωση 90′ λεπτών αγώνων, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους.

Ότι του στερήθηκε σε αρκετά ματς φέτος το πήρε στο ματς με την Δράμα ο Άρης που πήρε αποτέλεσμα-ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει ξανά εντός αυτή την φορά με το Νέστο Χρυσούπολης.

Κακό αποτέλεσμα για τους Δραμινούς που έφτασαν τους 20 βαθμούς μένοντας στη ζώνη υποβιβασμού και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ δύσκολο εντός έδρα ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αριστοτέλης Κωστούλας της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους Γιώργο Διονίδη και Βαγγέλη Σοφτά της ΕΠΣ Θράκης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης- Στρ. Κυρανούδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος Λ.,  Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης (63′ Αμανατίδης), Μελισσόπουλος, Χριστοφορίδης (76’Σιδηρόπουλος), Τυριάκης (76’Στριγκώνης), Τσέκος (63΄Τουρατζίδης), Αλή (46′ Γιαννακός)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Ιερ. Στολτίδης): Ηλιάδης, Ιορδανίδης, Μαντζανάς, Ευθυμιάδης (86′ Χατζηκούρτης), Μπλιός, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Θεοδοσιάδης, Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη (71’Οικονομίδης), Κυριακίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it