Search

Νικηφόρα πρεμιέρα στον β’ γύρο της Γ’ Εθνικής για τον Ορέστη Ορεστιάδας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για τον Ορέστη Ορεστιάδας που επικράτησε 3-0 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μόλις στο 8′ με γκολ του Σπυρόπουλου. Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρεάδης έκανε μία πολύ όμορφη ατομική ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Σπυρόπουλο, ο οποίος με άνεση έκανε το 1-0!

Λίγα λεπτά μετά ο Ανδρεάδης βρέθηκε σε καλή θέση, πλάσαρε αλλά ο Ιωαννίδης ακούμπησε την μπάλα τόσο όσο χρειαζόταν για να πάει κόρνερ παρά την προ προσπάθεια του Λαζαρίδη να την στείλει στα δίχτυα με προβολή.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Αγίας Μαρίνας είχε την μοναδική ευκαιρία της στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα στο 54′ ο Μαδένης απέκρουσε τετ-α-τετ με την μπάλα να φεύγει εκτός περιοχής και τον Δημητρούση να πιάνει σουτ εκτός περιοχής το οποίο ο Γκιντίδης έβγαλε σχεδόν πάνω στην γραμμή με δυνατή κεφαλιά κρατώντας την εστία των Εβριτών απαραβίαστη.

Στο 65′ μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα δεξιά για την Ορέστη και μετά από περιπετειώδη τρόπο, η μπάλα στρώθηκε στον Πεταλωτή ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 2-0!

Στο 72′ ο Ανδρεάδης βγήκε μόνος του σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει την μπάλα, η οποία κατέληξε δοκάρι και κόρνερ.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 92′ οι παίκτες του Ορέστη πίεσαν αποτελεσματικά στην αντίπαλη περιοχή, με την αντίπαλη άμυνα να κάνει λάθος το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τηλέγραφος, διαμορφώνοντας με σουτ εντός περιοχής το τελικό 3-0!

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα η επιστροφή του Κούρτογλου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά τον Σεπτέμβριο που είχε τραυματιστεί.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 4η θέση με 36 βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Εβρίτρς την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Σουφλί κόντρα στον Έβρο για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης , Πεταλωτής, Γκιντίδης, Λιάνας, Τσιεγγελίδης, Λογαράς, Οτέμπερης (73′ Κούρτογλου), Σταματόπουλος (90′ Άγγος), Ανδρεάδης (90′ Ντουμανάκης Β.), Λαζαρίδης, (54′ Τηλέγραφος) Σπυρόπουλος (73′ Παπαγιαννίδης).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τότσκα, Θεολόγου, Αkena, Niogana, Λέκα, Χασιώτης, Καραγιάννης Α., Καραγιάννης Β.

Share it