Search

Μεγάλο διπλό με ανατροπή για τον Άρη Αβάτου μέσα στην Θέρμη επί του Θερμαϊκού!

Με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επιστρέφει στην Ξάνθη ο Άρης Αβάτου που στα πλαίσια της 18ης στροφής πήρε μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην Θέρμη επί του Θερμαϊκού.

Η ομάδα της Θέρμης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4′ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα του Πουρναρά που βγήκε στην πλάτη της ξανθιώτικης άμυνας και με σουτ έβαλε τους “πράσινους” μπροστά στο σκορ. Μάλιστα η ομάδα του Θερμαϊκού είχε και 1-2 ακόμα ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της χωρίς όμως αποτέλεσμα έχοντας πάντως τα ηνία του αγώνα για ένα ημίωρο.

Εκεί κάπου ήρθε η φάση που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του αγώνα καθώς ο Κουρέλας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη λόγω ενός πολύ σκληρού μαρκαρίσματος στον Βασιλάκη, βλέποντας ορθά από τον ρέφερι τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε απόλυτα ο Άρης Αβάτου που έκλεισε στο μισό γήπεδο τους Θεσσαλονικείς

Η πίεση του Άρη απέδωσε καρπούς στο 40′ με τον Κλέρχο Κοντογιαννίδη να φέρνει το ματς ίσια κάνοντας το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αν και οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ευκαιρία και για την ολική ανατροπή

Κάτι που όμως δεν άργησε να έρθει στην επανάληψη μ την ομάδα της Ξάνθης να μπαίνει δυνατά να πιέζει για το 2-1 κάτι που τελικά κατάφερε στο 67′ με τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο. Μάλιστα ο Λαμιώτης μέσος του Άρη κατάφερε να “καθαρίσει” την μεγάλη νίκη για την ομάδα του στο 88′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη Αβάτου σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν με τους ξανθιώτες πέρα από βαθμολογική ανάσα, όντας πλέον στο +4 από την ζώνη παίρνει και μεγάλη ψυχολογική ανάταση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις αρχικά την επόμενη Κυριακή με την Αγία Μαρίνα στην Βέροια και στις 4 Φλεβάρη στην Βαρβάρα με τον Αετό, έχοντας ενδιάμεσα ξεκούραστο τρίποντο με Αγγελοχωρί

Με αυτή τη νίκη ο Άρης Αβάτου έφτασε τους 24 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Θερμαϊκού έμεινε στους 29.

Καλή διαιτησία από τον Χάψα και τους βοηθούς του Χολάνη και Παπαδόπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Εμιλιάνο Χαλιλάι): Μαντζάρης, Κουρέλλας, Παπαστεριανός(61′ Τσιούχας), Γεωργιάδης, Σενγκέργκης, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης(78′ Δεληνικολάου), Κολέτσι(68′ Λουφάκης), Φούσκας(78′ Ασήμογλου), Γκαργκαλατζίδης, Πουρνάρας(68′ Γαβαλίδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου (64′ Θεολόγου), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος  (92’ Καραμανίδης), Κοντογιαννίδης (64′ Γκιορτζίνης), Βαφειάδης (64′ Φούντας).

Share it