Search

Ανατρεπτικός Πανθρακικός πέρασε από Ευκαρπία με πρωταγωνιστή τον Παχούμη και έπιασε 12αρι νικών!

Την 12η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανθρακικός που παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε με δύο τέρματα του Κομοτηναίου μεσοεπιθετικού, Χρήστου Παχούμη να πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ευκαρπία επί της Νίκης

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά βρέθηκε με το «καλημέρα» πίσω στο σκορ όταν στο 4′ ο Πανυτσίδης σκόραρε για το 1-0. Μετά το γρήγορο γκολ οι “πράσινοι” έβγαλαν αμέσως αντίδραση και πίεσαν αρκετά καταφέρνοντας στο 16′ να φέρουν το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Χρήστο Παχούμη, με τον Κομοτηναίο να σκοράρει ξανά στο 45′ και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα.

Αποτέλεσμα που πάντως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων για την ισοφάριση αλλά και τους ευκαιρίες των “πράσινων” για να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Με αυτή τη νίκη ο Πανθρακικός έφτασε τους 39 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στην Κομοτηνή με Χανιώτη. Από την άλλη η Νίκη Ευκαρπίας έμεινε στους 24 και την επόμενη εβδομάδα έχει σημαντικό ματς στη Μηχανιώνα με Ποσειδώνα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Μισυρλή και Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών

Νίκη Ευκαρπίας (Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Ιβανίδης, Κώστας, Πανυτσίδης, Μποζίδης, Ξανθόπουλος. Επαιξαν και οι Ιγνατίου, Κασιούρας και Βουτυράς.

Πανθρακικός (Μαραντάς): Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Καλογρανάς, Λαρέα, Πεχλιβανόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Σαπνάρας, Σίλβα, Παχούμης, Βάσκος, Ρουμπιές.

Share it