Search

Με γκολ ξεκίνησε το 2024 ο Αλέξης Μελισσόπουλος, νίκη πεντάδας για την ΕΛΛΑΣ Σύρου!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2024 η ΕΛΛΑΣ Σύρου που κέρδισε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Πανευλεσινιακό και έπιασε πεντάδα, στην οποία ισοβαθμεί με Παναιγιάλειο και Παναργειακό, με τον ξανθιώτη επιθετικό Αλέξη Μελισσόπουλο να σκοράρει για τέταρτη φορά φέτος με την φανέλα της ΕΛΛΑΣ.

Το σκορ για την Συριανή ομάδα άνοιξε στο 24 λεπτό ο Μούντριχας από κοντά, έπειτα τη σέντρα του Ζάχι κάνοντας κοντινό πλασέ. Στο 28΄ ο Ουράι στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα στο κόρνερ του Ζάχι σημείωσε αυτογκόλ. Στο 53 λεπτό η Ελευσίνα κέρδισε πέναλτι, το γκολ σημείωσε ο Τσιάβος.

Δύο λεπτά αργότερα η Ελλάς Σύρου κέρδισε επίσης πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Αλέξης Μελισσόπουλος κάνοντας το 3-1. Το 4ο γκολ της Συριανής ομάδας σημείωσε ο Μούντριχας. Μια ακόμα νίκη για την Συριανή ομάδα, που σκαρφάλωσε στην 5η θέση σε απόσταση αναπνοής από τη Ρόδο και τον Αστέρα Βάρης οι οποίοι ισοβαθμούν στην 3η και 4η θέση. Επόμενη αγωνιστική για την Ελλάς στη Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου.

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Μούντριχας, Μποσιο (46’ Μελισσόπουλος), Πρεβεζιάνος, Κόντσι, Μηνάς, Μάγκας (75’ Αγιώτης), Οικονομόπουλος (46’ Συριανός), Ζαχι (77’ Παράβαλος), Μπακατσέλος (75’ Ρούσσος).

Πανελευσινιακός: Φαμπιόν, Καλομενίδης, Μαλιαράκης, Φίλης (75’ Αντύπας), Καψής, Ουράι, Ζερβός (46΄Μούχο), Τσιάβος, Πατιστής (65’ Λινάρδος), Ευαγγελάτος (88’ Ταμπακάκης), Σκέτζος (75’ Μουστογιάννης).

Share it