Search

Αποχώρησε από τον Πανθρακικό και συνεχίζει στην πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Καβάλα ο Νάσης Στοίνοβιτς!

Παίκτης της Καβάλας είναι με κάθε επισημότητα από σήμερα(11/1) ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός Νάσης Στοίνοβιτς που αποχώρησε από τον Πανθρακικό κάνοντας το μεγάλο βήμα για τον πρωτοπόρο και μεγάλο φαβορί για την άνοδο στον 1ο όμιλο.

Ο Νάσης που επέστρεψε στην Κομοτηνή για να φορέσει τα “πράσινα” τον Ιανουάριο του 2023 και μετά από έναν χρόνο αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πανθρακικό για να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην φιλόδοξη Καβάλα. Η ανακοίνωση του Πανθρακικού για την αποχώρηση του Νάση αναφέρει: “Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νάση Στοϊνοβιτς, στον οποίο και εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ για την απόκτηση του Νάση Στοίνοβιτς αναφέρει: τ

Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Νάση Στοϊνοβιτς. Ο Νάση στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό και σε νεαρή ηλικία στη Νίκη Βόλου, την Ζλάτιμπορ καθώς και στις ομάδες της Λάρισας, Τρίγλια, Αλεξανδρούπολη και ΠΑΟΚ U17. Ξεχώρισε από μικρός για τον ταλέντο του και μετρά 4 συμμετοχές με 2 γκολ με την Εθνική Σερβίας(U16) ενώ ο πατέρας του είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ζόραν Στοϊνοβιτς. Νάση καλώς όρισες στον Α.Ο.Καβάλα!

Share it