Search

Πλούσιες εμπειρίες για τον Φοίνικα κόντρα στον Άρη της Volley League

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ομάδα της Α1 του βόλεϊ γυναικών βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για επίσημο αγώνα.

Ο Άρης που συμμετέχει στην Volley League, επισκέφθηκε την πρωτεύουσα του Έβρου όπου τον φιλοξένησε ο Φοίνικας για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Άρης που είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω από την Α2 που παίζει ο Φοίνικας, έφυγε νικητής από το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» επικρατώντας 3-0 σετ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Για τα κορίτσια του Φοίνικα βέβαια παιχνίδια σαν και αυτό τα γεμίζει με πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον και την δύσκολη συνέχεια που έχουν στον Βορρά της Α2. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι γιορτή για την Αλεξανδρούπολη, όπως το χαρακτήρισε και μετά το τέλος του, ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Τσουλακανάκης.

Το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου της Αλεξανδρούπολης, έδωσε και ο σπουδαίος παλαίμαχος αθλητής του μπάσκετ Λάζαρος Παπαδόπουλος, με σκοπό να παρακολουθήσει μαζί με την σύζυγο του την κόρη τους Νεφέλη που αγωνίζεται στον Άρη.

Τα σετ: 13-25, 16-25, 17-25.

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (Τσουλκανάκης): Σωτηράκη, Μάρτση, Βούλγαρη, Vander Meer, Μάρκουλη, Παπαβασιλείου, λ- Κοντογιάνογλου (Φλάμπουρα, Αφεντουλίδη, Ηλιοπούλου, Σουβάρα).

Α.Σ. Άρης (Τσαϊρέλης): Ξανθοπούλου, Ντούμαντσιτς, Νεσίμοβιτς, Γιούρντζα, Μπάκα, Παπαδοπούλου, λ- Θεοδοσίου (λ- Σαουλίδου, Φετφατζίδη, Χωριάτη, Βουλγαρη).

Share it