Search

Από την Ασπίδα Ξάνθης στην Super League 1 με την φανέλα της Λαμίας και ο Στέργιος Μακρίδης!

Μετά τον Μάνο Μοσχίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ) ακόμα ένα παιδί της Ασπίδας Ξάνθης θα κάνει το μεγάλο βήμα σε ομάδα της Super League 1, με τον Στέργιο Μακρίδη να είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Λαμίας

Ο Μακρίδης με αρκετές συμμετοχές αυτό τον 1,5χρονο με την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης κάνει το μεγάλο βήμα ενσωματώνεται άμεσα στην Κ19 της Λαμίας, εκεί οπού θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 1. Απο το καλοκαίρι του 2021 με την φανέλα της Κ15 της Ξάνθης και έκτοτε με την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε Ανδρικό πρωτάθλημα και χάρις την καλή δουλειά των αδερφών Χατζηπαρασκευά ανοίγει νέα πόρτα για παιδί της ομάδας του προς την Super League 1.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

🧿Στέργιος Μακρίδης!
🎇Άλλη μια μεγάλη ημέρα για την ακαδημία μας.
Ο Στέργιος ήρθε στον σύλλογο μας πριν δύο χρόνια και με πίστη και θέληση κατάφερε να κάνει το ΟΝΕΙΡΟ του πραγματικότητα.
Πάντα στο μυαλό του είχε το όνειρο να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο. Αυτό τον έκανε να προσπαθεί καθημερινά για να πετύχει αυτό που αγαπάει. Βγάζοντας καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες, κάνοντας δοκιμαστικά σε ομάδες ποτέ δεν τα παράτησε όσο και αν πετύχαινε εμπόδια.
Το πάθος του για το άθλημα του ποδοσφαίρου τον πείσμωνε περισσότερο.
Ακολουθώντας τα προπονητικά μας πλάνα και ακούγοντας με προσοχή όλους τους προπονητές, πέτυχε αυτό που επιθυμούσε. Μετά το καλοκαιρινό τριήμερο δοκιμαστικό στην ομάδα της Λαμίας κλήθηκε να ενσωματωθεί τον Γενάρη και να ενταχθεί στο τμήμα της Κ19 με σκοπό την καλύτερη προσαρμογή του για την επόμενη χρονιά.
🔝Έφτασε λοιπόν το σήμερα, όπου ο Στέργιος ανακοινώθηκε και μας αποχαιρετά. Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στο νέο σου ξεκίνημα και εμείς θα παρακολουθούμε στενά όλη σου την εξέλιξη!
👏🏻Ευχαριστούμε θερμά τους υπέροχους γονείς του που μας πίστεψαν και συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια.
🙏🏻Ευχαριστούμε τον κύριο Λάκη Παπανικολάου άλλη μια φορά για την άριστη συνεργασία.
🔵⚪️🔵ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΣΑΙ🔵⚪️🔵

Share it