Search

Αυλαία πρώτου γύρου με Κοσμά Γκέκα στην κορυφή των σκόρερ, με 7 Θρακιώτες η λίστα των 15 τοπ σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Με τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου(θυμηθείτε ΕΔΩ) στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον επιθετικό της Καβάλας Κοσμά Γκέκα να τελειώνει έναν φανταστικό γύρο όντας στην κορυφή των σκόρερ της κατηγορίας έχοντας πετύχει 15 γκολ.

Ο πρώην φορ του Άρη Αβάτου συνεχίζει τις εντυπωσιακές περσινές εμφανίσεις με το Παραλίμνιο και στην Καβάλα την οποία με τα τέρματα του οδηγεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε αυτό βέβαια έχει συμβάλει και ο συμπαίκτης του, Βασίλης Παπαδόπουλος που έχει σκοράρει 13 γκολ. Δύο Θρακιώτες συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα των σκόρερ με τον επιθετικό του Πανθρακικού, Χρήστο Βάσκο να είναι στην τρίτη θέση με 12 γκολ ενώ στην τέταρτη θέση είναι ο πρώην πλέον επιθετικός του Άρη Αβάτου, Νίκος Σαμπανίδης που πλέον θα φορά την φανέλα της πρωτοπόρου Καβάλας.

Στην πέμπτη θέση των σκόρερ ισοβαθμούν ο Εβρίτης επιθετικός του Ορέστη, Δημήτρης Πασχαλίδης και ο πρώην επιθετικός του ΑΟΞ και νυν του Θερμαϊκού, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης. Στα 8 γκολ ισοβαθμούν οι Σέα, Μποζίδης, Μπρατζιάνη και ο Εβρίτης φορ του Χανιώτη, Θάνος Τοπούζης.

Στα 7 γκολ είναι ο επιθετικός του Πανθρακικού, Γιώργος Ρουμπιές με τον φορ του Απόλλωνα, Παναγιώτη Κατσαμάγκα. Ενώ η πρώτη 15αδα των σκόρερ συμπληρώνεται από τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό του Νέστου, Πέτρο Ορφανίδη, τον Εβρίτη captain του Ορέστη, Παύλο Σταματόπουλο και τον Χρήστο Ξανθόπουλο της Ευκαρπίας που έχουν πετύχει έκαστος απο 6 γκολ.

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά η λίστα με τους 15 τοπ σκόρερ:

15 γκολ: Κοσμάς Γκέκας (ΑΟ Καβάλα)

13 γκολ: Βασίλης Παπαδόπουλος (ΑΟ Καβάλα)

12 γκολ: Χρήστος Βάσκος (Πανθρακικός)

10 γκολ: Νίκος Σαμπανίδης (Άρης Αβάτου/ΑΟ Καβάλα)

9 γκολ: Δημήτρης Πασχαλίδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (Θερμαϊκός),

8 γκολ: Φράνκο Σέα (Νέστος Χρυσούπολης), Θάνος Τοπούζης (ΑΟ Χανιώτη), Μιχάλης Μποζίδης (Νίκη Ευκαρπίας), Αλέξανδρος Μπρατσιάνη (Δόξα Δράμας)

7 γκολ: Γιώργος Ρουμπιές (Πανθρακικός), Παναγιώτης Κατσαμάγκας (Απόλλων Παραλιμνίου)

6 γκολ: Πέτρος Ορφανίδης (Νέστος Χρυσούπολης), Παύλος Σταματόπουλος (Ορέστης Ορεστιάδας), Χρήστος Ξανθόπουλος (Νίκη Ευκαρπίας)

Share it