Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την εξ’ αναβολής 4η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Επιστροφή στην δράση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθη με την διεξαγωγή της εξ’ αναβολής 4ης στροφής, με την οποία ανοίγει η αυλαία του 2024.  Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ορφέα Ξάνθης και του Ηρακλή Ζυγού που θα γίνει στο γήπεδο ΑΟΞ ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους της κατηγορίας. Μεγάλο ματς θα γίνει επίσης στο Κουτσό με τον τρίτο της βαθμολογίας Παύλο Μελά να υποδέχεται τον πέμπτο Φίλιππο Δροσερού σε ένα ματς που αμφότερες θέλουν τρίποντο που θα τους διατηρήσει σε κοντινή απόσταση με την κορυφή. Μόνο νίκη θέλει και η τέταρτη της βαθμολογίας ομάδα της Βιστωνίδας που δοκιμάζεται στην Χρύσα κόντρα στον Ατρόμητο σε αγώνα που θα κάνει ντεμπούτο ο Δημήτρης Μπακάλογλου στο τιμόνι των γηπεδούχων.

Στα υπόλοιπα ματς έχουμε σημαντικά παιχνίδια για την μάχη της αποφυγής των τελευταίων θέσεων με την Ελπίδα να υποδέχεται στην Γενισέα την Ασπίδα Ξάνθης, στην Λευκόπετρα ο Κεραυνός υποδέχεται τον ανεβασμένο Απόλλωνα, ενώ στην Θαλασσιά η Αναγέννηση υποδέχεται τον ΑΠΟΞ.

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά:

Κυριακή 7/1, Ώρα 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Λευκόπετρας: Κεραυνός Λευκόπετρας – Απόλλων Ξάνθης  (Δανδανόπουλος, Παπαδόπουλος Β., Γκώγος)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Ηρακλής Ζυγού  (Κτίστης, Ασικίδης, Κουτσογιάννης)

Γήπεδο Χρύσας: Ατρόμητος Χρύσας – ΑΟ Βιστωνίδας  (Κοτινούδης, Καραλευθέρης, Ταρινίδης)

Γήπεδο Κουτσού: Παύλος Μελάς Κουτσού – Φίλιππος Δροσερού  (Δρακίδης, Βαμβακίδης, Σκριάπας)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – ΑΠΟΞ   (Εμίνογλου, Οτουζμπίρ, Παπαδόπουλος Δ.)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίς Γενισέας – Ασπίδα Ξάνθης   (Φεράτογλου, Χρυσέλης Γ., Πασχαλίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it