Search

Photos: Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ο Άρης Αβάτου και ξεκίνησε με νίκη- ανάσα επί της Βέροιας το 2024!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2024 ο Άρης Αβάτου που κέρδισε με 3-0 την Βέροια στο γήπεδο της Φελώνης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται αρκετά αγχωμένοι χωρίς καλές τελικές επιλογές ενώ η μαχητική Βέροια προσπαθούσε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις να απειλήσει, ενώ στο 16′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Γανόπουλου εντός περιοχής με τον Εβρίτη ρέφερι να δείχνει συνέχεια.

Η ομάδα του Άρη προσπαθούσε να απειλήσει όμως οι προσπάθειες των παικτών ήταν ημιτελείς και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Σε ένα πρώτο μέρος που είχαμε και την άτυχη στιγμή του τραυματισμού Παναγιωτίδη που τράκαρε με Τσάπαρη με τον παίκτη της Βέροιας να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο καθώς ζαλιζόταν ενώ ο ξανθιώτης μέσος παρότι μάτωσε συνέχισε κανονικά και μάλιστα έμελλε να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στην επανάληψη η εικόνα των γηπεδούχων ήταν τελείως διαφορετική και έτσι άλλαξε άρδην και η εικόνα του αγώνα . Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και στο 46′ είδαν το πολύ καλό σουτ του Βαφειάδη να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Τσανασίδη.

Η πίεση του Άρη έφερε το γκολ που άνοιξε το σκορ στο 48 όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Αναγνωστόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Σιμάρ Χασάνογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας το πρώτο γκολ του Άρη Αβάτου το 2024.

Στο 53′ η ομάδα του Αβάτου είχε νέα μεγάλη στιγμή με τον Τσανασίδη να βγάζει δύσκολα το σουτ του Τσάπαρη με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να απειλούν με προσπάθειες Κοντογιαννίδη και Αναγνωστόπουλο. Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 63′ όταν ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στα πλάγια, με τον πάγκο των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρονται έντονα πως η φάση ξεκίνησε με οφσάιντ.

Στο 75′ η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε πέναλτι μετά από καταλογισμό για χέρι του Ζε Εσονό στην περιοχή, με τον Τσάπαρη να ευστοχεί κάνοντας το 2-0. Μάλιστα ο μέσος του Άρη πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα στο 89′ με μακρινό σουτ με την μπάλα να χτυπά και στο οριζόντιο δοκάρι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0

Πολύ σημαντική νίκη-ανάσα για τον Άρη Αβάτου που έκλεισε τον πρώτο γύρο με νίκη φτάνοντας τους 21 βαθμούς με απολογισμό 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, μεγάλο παιχνίδι στην Θέρμη με Θερμαϊκό έρχεται την επόμενη Κυριακή για τον Άρη Αβάτου.

Η ομάδα της Βέροιας έμεινε στους 11 βαθμούς και μετά το ξεκούραστο τρίποντο που έρχεται με Αγγελοχώρι ακολουθεί η έξοδος στην Επανομή με Αναγέννηση.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Φιλιππίδης από την ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Κατσαντούρα(Έβρου) και Γκιόση(Θράκης).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Τσάπαρης, Παπαχρήστου(46′ Φούντας), Αραμπατζής(46′ Γκιορτζίνης), Αναγνωστόπουλος(81′ Κουτσός), Κοντογιαννίδης(81′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης(62′ Θεοδωρόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ(Γ. Πολλαετίδης): Τσανασίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Παναγιωτίδης(31′ λ.τρ. Χατζηπάντος), Ντόγος, Γανόπουλος(78′ Σωτηριάδης), Φασιδης, Μιχαηλίδης, Γρατσιάνος(60′ Τερζής), Ζε Εσονό, Λαφάρας

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it