Search

Πολύ σκληρός για να πεθάνει και το 2024 ο Ορέστης!

Συνεχίζει να αρνείται να ηττηθεί στην έδρα του ο Ορέστης Ορεστιάδας που στην 17η και τελευταία για τον α’ γύρο αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΑΟ Χανιώτη. 

Ο Ορέστης προηγήθηκε, η ομάδα της Χαλκιδικής έφτασε στην ολική ανατροπή, αλλά στις καθυστερήσεις οι Εβρίτες πέτυχαν την ισοφάριση και έτσι παραμένουν αήττητοι στο ΔΑΚ Ορεστιάδας από την αρχή της σεζόν. Επιπλέον, ολοκλήρωσαν τον α’ γύρο με 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, στατιστικά εξαιρετικά που τους έχουν φτάσει στην 4η θέση.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη, κατέθεσαν ψυχή και κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο της έδρας.

Στο 30′ ο Αντωνόπουλος κέρδισε πέναλτι μετά από παρατεταμένο τράβηγμα εντός περιοχής το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παύλος Σταματόπουλος. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Χανιώτης ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό σουτ του Θωμαΐδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49′ μετά από γλίστρημα αμυντικού των γηπεδούχων, ο Εβρίτης επιθετικός της Χανιώτη Γιώργος Τοπούζης, έκανε το 1-2.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και σε μία από αυτές στο 90+4, μετά από προβολή του Θεμελή έγινε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενα ματς για τον Ορέστη την Τετάρτη 10/1 για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου εκτός έδρας απέναντι στον Έβρο Σουφλίου και την Κυριακή 14/1 στην έδρα του κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Γ’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ορέστη Χρήστου Γακίδη που έφυγε από την ζωή.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Ασπιώτης, Λιάνας (65′ Λαζαρίδης, Τσιεγγελίδης, Άγγος (53′ Θεμελής), Λογαράς, Ανδρεάδης (Τηλέγραφος), Αντωνόπουλος (37′ Οτέμπερης), Σταματόπουλος, Πασχαλίδης.

Share it