Search

Ακόμα μια μαχητική εμφάνιση για τον Άρη Πετεινού που ηττήθηκε από τον πιο ουσιαστικό Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας!

Με το… αριστερό μπήκε στο 2024 ο ελλιπής Άρης Πετεινού που είχε μεγάλες ευκαιρίες στη Μηχανιώνα όμως δεν απέφυγε την ήττα με 3-0 από τον Ποσειδώνα στο ματς με το οποίο έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρά τις σημαντικές απουσίες(Σαρηγιαννίδη, Χριστοφορίδη, Εφέντη) μπήκαν εξαιρετικά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους έχοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε μακρινό σουτ του Τσέκου και τετ-α-τετ του Αλή Ερτουρούλ με αμφότερες τις προσπάθειες να μην βρίσκουν στόχο.

Μετά το πρώτο εκρηκτικό τέταρτο του Άρη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και αφού απείλησαν με τον Κάκκο στο 30′ πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καλίδης έπιασε το σουτ απέκρουσε ο Κοτσάκης εντυπωσιακά όμως ο Τεμερτζόγλου πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 1-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους καθώς ο κίπερ του Άρη σταμάτησε την προσπάθεια του Μαρμαρίδη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άρη που έχασε με ενοχλήσεις τον Τουρατζίδη μπήκε ξανά πολύ δυνατά και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σιδηρόπουλο, με τους γηπεδούχους να απαντούν με κεφαλιά του Κύζιλη που απέκρουσε ο Κοτσάκης.

Στο 60′ μετά από γύρισμα του Κύζιλη ο Καλίδης με προβολή από κοντά έκανε το 2-0 για τον Ποσειδώνα. Ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα με Κωστίκο για τους γηπεδούχους και νέο σουτ του Σιδηρόπουλου που δεν βρήκε στόχο για τους ξανθιώτες. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κωστίκος στο 86′ με ωραία ατομική ενέργεια.

Η ομάδα του Πετεινού ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 13 ήττες και έχει μπροστά του δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με  Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης

Η ομάδα της Μηχανιώνας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 29 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου ο Ποσειδώνας θα παίξει στις Σέρρες με Απόλλωνα Παραλιμνίου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τσάνης με βοηθούς τους Δρουδάκη και Σακκό της ΕΠΣ Κοζάνης

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Άγγ. Ζαζόπουλος): Τέντζερης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Τόσκος, Καλλίδης, Κάκκο, Σάλιαρης, Κιζυλής, Τεμερτζόγλου, Μαρμαρίδης, Τσιπούρας. Έπαιξαν και οι Ντόκου, Πάγκος, Τσαλουκίδης, Παπαδόπουλος και Κωστίκος.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος Λ., Παυλίδης, Μελισσόπουλος, Τυριάκης, Τσέκος, Αλή Ερτουρούλ, Αμανατίδης, Τουρατζίδης. Έπαιξαν και οι Παπαθεοδώρου, Κασσίδης και Σιδηρόπουλος

Share it