Search

Ο Σαμπανίδης στο SA για την αποχώρηση του από το Άβατο, το επόμενο βήμα και το ευχαριστώ στο “κόσμημα για την περιοχή και το ποδόσφαιρο της Ξάνθης”

Χωρίς τον κορυφαίο του σκόρερ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, Νίκο Σαμπανίδη, θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Άρης Αβάτου  

Ο “Σαμπα” μίλησε αποκλειστικά στο Sportsaddict.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση ενώ ευχαρίστησε άπαντες στον Άρη για την άψογη συνεργασία εκφράζοντας ένα ξεχωριστό ευχαριστών στον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Αβάτου, Ηλία Κοτόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «κόσμημα», για την περιοχή και το ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Πλέον ο ξανθιώτης φορ θα αγωνίζεται με την φανέλα της πρωτοπόρου του 1ου ομίλου Καβάλας

Όσον αφορά τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση ο Νίκος Σαμπανίδης τόνισε: “Οι λόγοι αποχωρίσεις μου είναι καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, διότι με την ομάδα απέκτησα άριστες σχέσεις με όλους που έτσι θα παραμείνουν. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία από όλους του ομίλους και τις επόμενες μέρες θα πάρω την απόφαση μου.”

Για να συμπληρώσει:

“Θέλω να αναφέρω κάποια πράγματα για την ομάδα του Άρη Αβάτου. Αρχικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, τον προπονητή, τον Χρήστο Γκρανα τεχνικό διευθυντή της ομάδας που με εμπιστεύτηκε από την πρώτη μέρα, τους γυμναστές, τους φρόντισες και όποιον άλλον απαρτίζει τον οργανισμό του Άρη φυσικά τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα σήμερα. Θέλω να ευχαριστώ επίσης, τον Κύριο Ηλία Κοτόπουλο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αυτό το διάστημα, πραγματικά είναι σπάνιο να βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθαρούς και να τηρούνε τον λόγο τους! Είναι «κόσμημα», για την περιοχή και το ποδόσφαιρο της Ξάνθης .

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Άρη και εύχομαι να πραγματοποιήσει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το Νέο έτος!”

Share it