Search

Αλεξανδρούπολη: Μια 19χρονη νεκρή σε τροχαίο παραμονή Χριστουγέννων

Μια 19χρονη έχασε τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνική οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων, στο ύψος του Μοναστηρακίου, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

Η άτυχη νεαρή κοπέλα, κατευθύνονταν προς Αλεξανδρούπολη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Στο άλλο όχημα σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας, οδηγός ήταν ένας 35χρονος, ενώ επιβάτες ήταν δύο γυναίκες. Και οι τρεις τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Την 24-12-2023 και ώρα 14:45, στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνική οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαπές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 19χρονης οδηγού και τον τραυματισμό του οδηγού και των επιβατών του δεύτερου οχήματος.

Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Photo & Video: pameevro.gr

Share it