Search

Δ. Μεντίζης: Τυχερός να συνεργάζομαι με Ουσταμπασίδη – Εκπληκτικός ο κόσμος του Ορέστη

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε το 2023 στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Αν και νεοφώτιστη η ομάδα του Έβρου, πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία αξιοζήλευτη χρονιά, με μόλις 2 ήττες σε 16 παιχνίδια.

Για την πορεία αυτή οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει το 100%, όπως και όλο το τεχνικό τιμ. Μέλος του προπονητικού επιτελείου και ο Δημήτρης Μεντίζης.

Ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης του Ορέστη, βρίσκεται από τον Ιούλιο στην ομάδα και μαζί με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ο Μαεντίζης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος UEFA B. Τη σεζόν 2021-2022 εργάστηκε στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής και ακολούθως στα τμήματα υποδομών του Σπάρτακου Κομοτηνής.

Ο Μεντίζης μιλάει στο SportsAddict.gr για την φετινή σεζόν, τον Ουσταμπασίδη, τον κόσμο του Ορέστη.

Πως βλέπεις την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος;

«Έχοντας δουλέψει σκληρά από τα τέλη του Ιούλη μέχρι και σήμερα, βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται ως ένα βαθμό και με τη βαθμολογία να μας βρίσκει πλέον στην 4η θέση, λίγα παιχνίδια πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, ευελπιστούμε σε μια ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και χρειάζεται διάρκεια, σταθερότητα και συνέπεια μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου».

Πως είναι η συνεργασία σου με το Νίκο Ουσταμπασίδη;

«Αισθάνομαι τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον κ. Ουσταμπασίδη, με τον οποίο διατηρώ μια πολύ καλή σχέση σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία κατά την διάρκεια των προπονήσεων αλλά και των αγώνων και προσπαθούμε από κοινού για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ο φίλαθλος κόσμος της Ορεστιάδας είναι αρωγός στην προσπάθεια σας;

«Είναι πραγματικά πολύ ευχάριστο να βλέπουμε κάθε Κυριακή το γήπεδο να γεμίζει. Ο κόσμος της Ορεστιάδας είναι δίπλα μας από την πρώτη αγωνιστική και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό διότι μας δίνει ώθηση και κίνητρο για τη συνέχεια. Στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν τον θέλουμε στο πλευρό μας για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά ως το τέλος της σεζόν».

Share it