Search

Σημαντική οικονομική βοήθεια εξασφάλισε για τις ομάδες της η ΕΠΣ Θράκης

Μετά την ένταξή της στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, η ΕΠΣ Θράκης κατάφερε να εξασφαλίσει κι άλλους σημαντικούς πόρους.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες κινήσεις της Ένωσης, κατέστη εφικτή η λήψη οικονομικής βοήθειας από την ΕΠΟ, για τα σωματεία της, τα οποία επιβαρύνθηκαν περαιτέρω μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. Αναλυτικά:

“Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανού Γραβριηλίδη, καθώς και την αποφασιστική συμβολή της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης, σε πρόσφατη συνεδρίαση της ΕΠΟ, ζητήθηκε αρμοδίως και έγινε δεκτή η παροχή σημαντικού κονδυλίου, προκειμένου να δοθεί ως οικονομική βοήθεια στην ΕΠΣ Θράκης.

Τα αναλογούντα ποσά για όλες τις ομάδες της Α και Β κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, ήδη διανέμονται σε αυτές.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δαμιανός Γαβριηλίδης, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να ενισχύεται οικονομικά το τοπικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης και παράλληλα, σημείωσε την άμεση ανταπόκριση της ΕΠΟ, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην έγκριση του κονδυλίου, γεγονός που, όπως είπε, εκφράζει έμπρακτα το ενδιαφέρον της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.”

Share it