Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Με ήττα αποχαιρέτησε το 2023 ο Ορέστης Ορεστιάδας

Την δεύτερη μόλις ήττα του σε 16 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική γνώρισε ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής οι Εβρίτες ηττήθηκαν με 3-2 από τη Νίκη στην Ευκαρπία και με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2023.

Και στα δύο ημίχρονα ο ρυθμός ήταν υψηλός και γρήγορος με φάσεις εκατέρωθεν.

Η Νίκη προηγήθηκε με τον Ξανθόπουλο στο 25′, με την αντίδραση των Θρακιωτών να είναι άμεση. Ο Ορέστης σκόραρε στο 30′ και στο 40′ με την μόνη διαφορά να είναι στον παίκτη που έδωσε την ασίστ. Πιο συγκεκριμένα στο 30′ ο Λογαράς και στο 40′ ο Τηλέγραφος βρήκαν με ωραία κάθετη πάσα τον Πασχαλίδη ο οποίος επέστρεψε στα γκολ σκοράροντας μάλιστα δύο φορές, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Η ομάδα της Ευκαρπίας όμως έφτασε με την σειρά της στην ανατροπή και πήρε τη νίκη. Ο Μποζίδης στο 56′ ισοφάρισε σε 2-2 και ο ίδιος παίκτης στο 67′ έβαλε το νικητήριο όπως αποδείχθηκε τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Με το νέο έτος ο Ορέστης ξεκινάει με εντός έδρας αγώνα στις 7 Ιανουαρίου κόντρα στον ΑΟ Χανιώτη.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Γκιντίδης (45′ Σπυρόπουλος), Ασπιώτης (62′ Πεταλωτής), Θεμελής, Τσιεγγελίδης (62′ Δημητριάδης ,Τηλέγραφος, Σταματόπουλος, Οτέμπερης (66’Αγγος), Αντωνόπουλος, Πασχαλίδης (66′ Τουμπάρης).

 

Share it