Search

Την 9η του νίκη σε 15 ματς σημείωσε ο Ορέστης κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Το 2023 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο όσον αφορά τις εντός έδρας υποχρεώσεις του Ορέστη Ορεστιάδας, καθώς επικράτησε 2-1 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλές μονομαχίες η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη, κατάφερε να κρατήσει απόρθητη την έδρα της για το 2023 έχοντας μόνο νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Μόλις στο 4′ ο Σταματόπουλος διέσχισε σχεδόν το μισό γήπεδο και με μία εκπληκτική σέντρα βρήκε τον Οτέμπερη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εξίσου δυναμικά για τον Ορέστη, καθώς στο 56′ ο Τσιεγγελιδης πήρε την μπάλα στο ύψος του κέντρου, την κουβάλησε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, πέρασε έναν αντίπαλο του με ωραία ντρίπλα και έδωσε μία όμορφη πάσα στον Σταματόπουλο, ο οποίος σκόραρε το τρίτο του γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στο 73′ ο Απόλλωνας μείωσε με τον Κατσαμάγκα.

Σε εξαιρετική μέρα ο τερματοφύλακας του Ορέστη Μαδένης που δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη μόνο του στην 3η θέση με 32 βαθμούς. Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το έτος βρίσκει τους Εβρίτες στις 20 Δεκεμβρίου να αντιμετωπίζουν την Νίκη Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Γκιντίδης, Ασπιώτης, Τσιεγγελίδης, Λιάνας, Frederick (66′ Θεμελής), Άγγος (45′ Αντωνόπουλος 74′ Τηλέγραφος), Σταματόπουλος, Οτέμπερης (66′ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης (90′ Σπυρόπουλος).

Share it