Search

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης: «Το παιχνίδι με την ΑΕΔ έπρεπε να διεξαχθεί Κυριακή»

Πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί με λιγότερους από 11 παίκτες στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕ Διδυμοτείχου, έχει ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει η διοίκηση της ομάδας με δελτίο Τύπου που απέστειλε στο SportsAddict.gr, το ματς θα έπρεπε να διεξαχθεί Κυριακή ειδικά αφού την Τετάρτη οι «γιατροί» αγωνίζονταν με τον Εθνικό για το Κύπελλο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Λυπούμαστε πραγματικά που ο υπεύθυνος προγράμματος του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας δεν τηρεί ισότιμα για όλους τα συμφωνηθέντα που έχουν ανακοινωθεί από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ ΕΒΡΟΥ σχετικά με την διεξαγωγή των εκτός έδρας παιχνιδιών λόγω μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης.

Για τα παιχνίδια αυτά γνωρίζαμε ότι θα διεξάγονται τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

Για εμάς εν’ όψη του αυριανού παιχνιδιού με την Α.Ε.Δ και ενώ μεσολάβησε ο αγώνας κυπέλλου την ΤΕΤΑΡΤΗ με την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, δεν τηρείται η αρχή της ισοτιμίας και της ισονομίας.

Δυστυχώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεκινήσουμε το αυριανό μας παιχνίδι με λιγότερους από 11 ποδοσφαιριστές και για λόγους εργασιακούς.

Κύριοι της Ε.Π.Σ ολισθαίνουμε βάναυσα και για πολλούς άλλους λόγους ,γι’ αυτό και οφείλεται να είστε πιο προσεκτικοί στους ορισμούς αυτών των παιχνιδιών, εξάλλου έχουμε 4 μόνο παιχνίδια στην Α’ κατηγορία και θα πρέπει να προσπαθείτε για την ισχυροποίηση της κατηγορίας και όχι να την απομειώνετε…..!!!

Υ.Γ Στην επαφή μας με την Διοίκηση της Α.Ε.Δ από την προηγούμενη βδομάδα δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του μεταξύ μας αυριανού αγώνα.

Το Δ.Σ ΤΟΥ Α.Ο
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Share it