Search

Πάει… φτιαγμένος στην Πολίχνη ο Άθλος Ορεστιάδας να “σπάσει” την παράδοση!

Έπειτα από αλλεπάλληλα δυνατά τεστ με τις κορυφαίες ομάδες της Volleyleague ο Άθλος Ορεστιάδας φιλοξενείται τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Στον 3ο της αγώνα μέσα σε μια εβδομάδα, η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο στις 17.00 στο κλειστό «Αλέξανδρος Νικολαϊδης» τον τοπικό Πήγασο, στην αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην ΕΡΤ3 και θα ρίξει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο League Cup «Ν.Σαμαράς» οι αθλητές του Κριστιάν Τσιτιγκόϊ επιστρέφουν στη «Νύμφη του Βορρά» με στόχο να… ξορκίσουν τον «κακό τους δαίμονα» και να μπούνε ξανά σε… τροχιά διάκρισης στο πρωτάθλημα, λίγο πριν το φινάλε του Α’ γύρου.

Ωστόσο το έργο της ομάδας του Έβρου στην Πολίχνη δεν θα είναι εύκολο, καθώς πέρα από τον ανεβασμένο ψυχολογικά Πήγασο, λόγω της πρόκρισης στους «8» του League Cup «Ν.Σαμαράς», ο Άθλος Ορεστιάδας, καλείται να «σπάσει» και μια αρνητική παράδοση (5 αγώνες -5 ήττες) με τους Θεσσαλονικείς, κερδίζοντας ξανά πολύτιμους πόντους, που θα βελτιώσουν τη βαθμολογική εικόνα στην κατάταξη της Volleyleague.

Την πεποίθησή του ότι ο Άθλος μπορεί φέρει στην Πολίχνη ένα καλό αποτέλεσμα εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος προπονητής, Κριστιάν Τσιτιγκόι: «Η αλήθεια είναι πως δώσαμε πολλά τεστ και όλα έδειξαν τα ίδια πράγματα… Αυτό το ματς όμως είναι από αυτά τα παιχνίδια που μπορούμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλός μας είναι μία έμπειρη ομάδα, κάτι που συνοδεύεται από θετικά, αλλά και αρνητικά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι «ανοιχτό», στο οποίο θα επιδιώξουμε να πάρουμε πόντους. Παίξαμε ξανά αντίπαλοι στην αρχή της σεζόν και χάσαμε από 2-0 σετ με εύκολα λάθη. Ελπίζω όλο αυτό το διάστημα να πήραμε κάποια “μαθήματα” και να παίξουμε βόλεϊ καλής ποιότητας, πιο ακριβές, με μεγαλύτερη συνοχή, αλλά και διάρκεια».

Σε ανάλογο ύφος και οι δηλώσεις του πασαδόρου και πρώην αθλητή του Πηγάσου Πολίχνης, Παναγιώτη Μποζίδη, ο οποίος επισημαίνει ότι οι «παραδόσεις είναι για να σπάνε»: «Παίξαμε δύο απαιτητικά παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, από τα οποία κρατάμε τα καλά διαστήματα που είχαμε ως ομάδα. Με την σωστή προετοιμασία που κάναμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για την αναμέτρηση κόντρα στον Πήγασο. Με μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο, που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη καρδιά μου και στέκεται με αξιοπρέπεια, όντας ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι, εμείς κατεβαίνουμε στην Πολίχνη πλήρεις και αισιόδοξοι. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο ότι «οι παραδόσεις είναι για να σπάνε». Εύχομαι στο τέλος του αγώνα να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάμε, με τους 3 βαθμούς της νίκης, αποτέλεσμα που θα μας δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα και θα σκορπίσει ξανά ενθουσιασμό στον φίλαθλο κόσμο της Ορεστιάδας».

Info

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, 7η αγωνιστική Volleyleague

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», Πολίχνη 17.00 (ΕΡΤ3): Πήγασος Πολίχνης – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Κουκουμάκας Π., Σταυρίδης, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Φωτό: Σταμάτης Γκροζούδης

Share it