Search

Ακαδημία Σπάρτακος: “Win with us or watch us win!”

Αναμφίβολα μια από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες της ΕΠΣ Θράκης, αποτελεί τα τελευταία χρόνια αυτή του Σπάρτακου.

Με βασική προτεραιότητα την καλλιέργεια όλων εκείνων των στοιχείων του αθλητισμού, η ακαδημία του Σπάρτακου, με επικεφαλή-υπεύθυνο τον κ. Γιάννη Φόνσο, προετοιμάζει με ευθύνη τον αυριανό ποδοσφαιριστή-αθλητή. Φιλοσοφία και στόχος της είναι μέσω της σωστής και μεθοδικής άθλησης, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο πολιτισμός της άθλησης.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "SPARTAKOS ΝΑΗΣ NAN. 66"

Η “Ακαδημία Σπάρτακος” συνεργάζεται με εξειδικευμένους και καταρτισμένους ανθρώπους του χώρου, με πτυχία προπονητικής UEFA, που αναλαμβάνουν την αθλητική ανάπτυξη και την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των παιδιών από 5 έως 17 ετών, με ειδικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης και εξέλιξης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Συμμετέχει στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης, όπως και σε τουρνουά εκτός νομού, με τμήματα Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και κοριτσιών, με τα παιδιά να διασκεδάζουν, να μαθαίνουν, να κάνουν νέους φίλους, παίζοντας πολύ ποδόσφαιρο και το καλύτερο όλων, να χαμογελούν στο τέλος της ημέρας.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Πανθρακικό στάδιο, σε γήπεδο 11χ11 με φυσικό χλοοτάπητα, ενώ βεβαίως υπάρχει και η απαραίτητη ιατρική κάλυψη κατά την διάρκεια προπονήσεων και αγώνων.

Η αγάπη του κόσμου σε μια ακαδημία, που όπως και η ίδια αναφέρει δεν θέτει σε προτεραιότητά της το χρήμα, την κάνει να δέχεται καθημερινά στην οικογένειά της όλο και περισσότερους.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
☎️ Πληροφορίες , τηλέφωνα Ακαδημίας : 6945 353 151 & 6978 193 008 (υπεύθυνος Ακαδημίας : Γιάννης Φόνσος )
WHAT WE DO ON WEEKENDS !

Share it