Search

Photos: Χιτσκοκικό φινάλε στον Πετεινό με νίκη του Ορέστη στο 97′ με πέναλτι επί του Άρη!

Απίστευτο φινάλε είχε το παιχνίδι που έγινε στον Πετεινό ανάμεσα στον Άρη και τον Ορέστη Ορεστιάδας στα πλαίσια της 14ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ένα ματς που όσο ήρεμο ήταν για 96 λεπτά τελείωσε με μεγάλη γκρίνια από τους γηπεδούχους για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 97′ όπου και κρίθηκε το ματς καθώς ο Σταματόπουλος ευστόχησε και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, στο πρώτο εικοσάλεπτο αμφότερες μπήκαν με διάθεση να παίξουν με την ομάδα του Έβρου που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος να έχει ελαφρώς τα ηνία και τελικά στο 22′ να καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ με προσπάθεια του αρχηγού του Ορέστη, Παύλου Σταματόπουλου.

Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει απειλώντας με τον Τυριάκη όμως ο Μαδένης κράτησε το μηδέν, ενώ και ο Κοτσάκης όταν χρειάστηκε διατήρησε το σκορ ως έχει στις προσπάθειες Πασχαλίδη και Οτέμπερη.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με μια καλή στιγμή του Σταματόπουλου όμως η πιο σημαντική στιγμή ανήκε στον Άρη με τον Μαδένη να σταματά τον Τυριάκη που βρέθηκε σε καλή θέση. Οι ξανθιώτες πίεζαν και στο 60′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τυριάκη όμως ο Κομοτηναός ρέφερι ήταν κοντά στην φάση και έδειξε παίζεται.

Στο 80′ ο Πασχαλίδης απείλησε για τον Ορέστη ε την απάντηση της ξανθιώτικης ομάδας να έρχεται σε σουτ του Τσάκαλου που δεν βρήκε στόχο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Ορέστης θα φύγει με τη νίκη στο 93′ ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος έπιασε μια τρομερή σκέψη και με φανταστικό ψιλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μαδένη για το 1-1, γκολ που όπως αντιλαμβάνεται κανείς πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Έλα όμως που το παιχνίδι είχε και ακόμα πιο…χιτσκοκικό φινάλε καθώς στο 97′ ο Πασχαλίδης πήρα την μπάλα εντός περιοχής την πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους του και βρέθηκε στο έδαφος με τον Σάββα Παναγιωτίδη να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ζήτησαν χέρι του επιθετικού του Ορέστη στην αρχή της φάσης και στη συνέχεια θέατρο. Η παράβαση δόθηκε και ο αρχηγός του Ορέστη, Παύλος Σταματόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2 και τρέχοντας αμέσως να πανηγυρίσει το γκολ μαζί με τους διοικούντες και φίλους του Ορέστη που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πετεινού

Πικρία στον Άρη που για ακόμα ένα ματς φτάνει κοντά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα όμως δεν τα καταφέρνει. Με αυτό το αποτέλεσμα οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν στους 8 βαθμούς και στα δύο τελευταία παιχνίδι του 2023 έχουν να παίξουν με ΠΑΟΚ στην Κρηστώνη(17/12) και εντός με Πανθρακικό(20/12)

Έστω και με πολύ άγχος ο Ορέστης πανηγύρισε την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα και συνέχισε την απίστευτη πορεία του μένοντας πλέον μόνος τρίτος με 29 βαθμούς. Στα δύο τελευταία ματς του 2023 η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη θα παίξει με Απόλλωνα Παραλιμνίου εντός(17/12) και στην Ευκαρπία με τη Νίκη(20/12).

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Μάριο Γκιόση και Γιώργο Διονίδη της ΕΠΣ Θράκης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος (72′ Δασκαλάκης), Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (72′ Πουτακίδης), Εφέντη, Τυριάκης, Αλή (88′ Στριγκώνης), Αμανατίδης (72′ Μελισσόπουλος), Γιαννακός (77′ Τσάκαλος), Καλαϊτζόπουλος.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λιανάς, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Αντωνόπουλος (58′ Θέμελης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Οτέμπερης (93′ Σπυρόπουλος), Άγγος (86′ Ασπιώτης), Γκιντίδης, Μιγιένγκα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it