Search

“Πλήρωσε” το κακό πρώτο ημίωρο ο Άρης Αβάτου που παρά την προσπάθεια επιστρέφει χωρίς βαθμό από Δράμα!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Άρης Αβάτου στην Δράμα από την Δόξα σε ένα ματς που οι ξανθιώτες πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίωρο που μπήκαν και τα δύο γκολ και παρά τις ευκαιρίες που είχαν δεν κατάφεραν να μπουν ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους ξανθιώτες καθώς μόλις στο 3′ από πάσα του Μπλιού ο Περσίδης με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Δόξα συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνη στο πρώτο ημίωρο και αφού απέιλησε στο 25′ με τον Μπρατσιάνη τελικά στο 28′ διπλασίασε τα τέρματα της όταν από σέντρα του Θεοδοσιάδη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό με τον Κυριακίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με σουτ να νικά τον Νταφόπουλο για το 2-0

Μετά το πρώτο ημίωρο η ομάδα του Αβάτου προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ για να ξαναμπεί στο ματς όμως στο 31′ ο Χατζηκούρτης με καίριο τάκλιν γλύτωσε την ομάδα του πριν ο Αραμπατζής γίνει επικίνδυνος, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Σαμπανίδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 38′ οι ¨κιτρινόμαυροι” απείλησαν ξανά όμως την κεφαλιά του Θεολόγου μπλόκαρε ο Μπεζυρτζής που στάθηκε τυχερός στο 41′ καθώς η κεφαλιά του Κουτσούμπα μετά από κόρνερ “έξυσε” το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αρκετές αλλαγές και δυνατά μαρκαρίσματα να παίζουν τον ρόλο τους. Στο 58′ πάντως η ομάδα του Αβάτου είχε την στιγμή της όμως το σουτ του Κοντογιαννίδη μπλόκαρε ο Μπεζυρτζής. Στο 73′ η ομάδα της Δράμας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ευθυμιάδη μετά από διαπληκτισμό με Σαμπανίδη.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα οι ξανθιώτες πίεσαν όμως τόσο η κεφαλιά του Τενεκέ στο 88′ όσο και το σουτ του Θεοδωρόπουλου στο 90′ δεν βρήκαν στόχο και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Με αυτή την ήττα η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έμεινε στους 18 με τους ξανθιώτες να έχουν εβδομάδα “γολγοθά” μπροστά τους με προημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ορφέα την Τετάρτη(13/12), ακολουθεί το εντός έδρας ματς με Νέστο Χρυσούπολης(17/12) και αποχαιρετά το 2023 με αγώνα στην Καβάλα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Πολύ μεγάλη νίκη για την Δόξα Δράμας που έφτασε πλέον στους 13 και έχοντας και τρίποντο άνευ αγώνα με Αγγελοχώρι αρχίζει να ελπίζει ακόμα περισσότερο στην μάχη της παραμονής, το τελευταίο ματς για το 2023 για την ομάδα του Άκη Στολτίδη θα είναι αυτό με την Αναγέννηση Επανομής στην Δράμα στις 20 Δεκέμβρη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Στέφανος Δημητριάδης με βοηθούς τους Χρυσαίδη και Κώστογλου όλοι τους της ΕΠΣ Χαλκιδικής

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης(63′ Οικονομίδης), Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Περσίδης, Πιτσόλης(63′ Ρούτσης), Μπλιός, Κυριακίδης(76′ Ιορδανίδης), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη(76′ Καραγκεβρούδης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος(46′ Τενεκές), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης(76′ Κουτσός), Σαμπανίδης, Καραμανίδης(46′ Χασάν Ογλού), Αραμπατζής, Αναγνωστόπουλος(46′ Κοντογιαννίδης), Θεολόγου(67′ Θεοδωρόπουλος)

Share it