Search

Νίκη και άνοδος στην 4η θέση για τον Πανθρακικό

Με 2-0 επικράτησε ο Πανθρακικός της Αναγέννησης Επανομής στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι πράσινοι παρά την μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τους σημερινούς αντιπάλους τους, παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την δέουσα σοβαρότητα και έφτασαν σε μια ακόμα νίκη, που σε συνδυασμό με την ήττα της Θέρμης και την ισοπαλία του Παραλιμνίου τους ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ για τον Πάνθραξ άνοιξε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης, βάζοντας από νωρίς τα θεμέλια για την επικράτηση και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό ο Παχούμης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σφραγίζοντας την νίκη των Κομοτηναίων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παστιάδη και Παυλίδη, από την ΕΠΣ Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Σμάλης, Σαπνάρας, Καλογρανάς, Κωσταρέλης, Πεχλιβανόπουλος, Ιβάν Σίλβα, Χαλκιαδάκης, Γκουτσίδης, Γιαννακιτσίδης, Ρουμπιές.

Αναγέννηση Επανομής (Μπαλασάς Ι.): Ναθαναηλίδης, Ταουσάνης, Συμιγδαλάς, Γκαμάνης, Τσιοπανίδης, Ζουρνατζάκης, Νταντάμης, Ζορπίδης, Μπαλασάς Β., Μπόικα, Χαραλαμπίδης.

*φώτο αρχείου

Share it