Search

Πανθρακικός: Επισημοποίησε την παραμονή Μαραντά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Ουσιαστικά και επίσημα πλέον, ο Γιώργος Μαραντάς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος αρχικά προσέφερε ανεπίσημα τις υπηρεσίες του στον Πανθρακικό προκειμένου να συνδράμει στην νέα προσπάθεια της ομάδας, στη συνέχεια κλήθηκε να καθήσει στην άκρη του πάγκου, μετά τόσο την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αποστολίδη όσο και με τον Γιώργο Αμανατίδη. Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης της ομάδας μας με την Αναγέννηση Επανομής (10/12 – 15:00 ΔΑΚ Κομοτηνής).

Ο Γιώργος Μαραντάς καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει αυτής της αναμέτρησης με στόχο η ομάδα μας να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει τη νίκη.
Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έχει τα ηνία του συλλόγου στο μεγαλύτερο μέρος αυτής της σεζόν, έχοντας περάσει τη φιλοσοφία του πια σε αυτήν, ξεκίνησε τη σεζόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, στη συνέχεια διαδέχθηκε τον Γιάννη Αποστολίδη ενώ μεσολάβησαν 2 αγωνιστικές με τον Γιώργο Αμανατίδη στο τιμόνι.
Ο Γιώργος Μαραντάς διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή, ΑΟ Ξάνθης, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Ηρακλή, ΑΟ Καβάλα, Οδυσσέα Αναγέννηση, Φωκικό, Άρη Αβάτου (οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδος) και Luftetary και η παρουσία του στο σύλλογο σίγουρα θα φέρει την ομάδα μας στο δρόμο που της αξίζει.”

Share it