Search

Νίκη και μέσα στην Χαλάστρα για τον Μακεδονικό, σκόραρε ξανά ο Τσιλιγγίρης! (+video)

Την τρίτη του διαδοχική νίκη – και επιπλέον την τρίτη εκτός έδρας – πέτυχε ο Μακεδονικός, περνώντας από την Χαλάστρα με 1-2 εις βάρος του Καμπανιακού για την 12η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς με τον Ζαφειράκη (6′), διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον ξανθιώτη Γιώργο Τσιλιγγίρη (32′), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 72ο λεπτό με τον Γιουκούδη, αμέσως μετά την αποβολή του ξανθιώτη αμυντικού Φεϊζή Χασάνογλου. Τέλος, αποβλήθηκε και ο Πόζογλου στο 90′ για τους γηπεδούχους

Ο Μακεδονικός βρήκε την στιγμή του, μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Πέδρο Λούκας να βρίσκει με εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού τον Ζαφειράκη που έκλεισε προς τον άξονα και εκτέλεσε στην γωνία του Ιωαννίδη με τρομερό σουτ για το 0-1! Στο 32′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Γιώργος Τσιλιγγίρης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, βρίσκοντας ανοιχτή την άμυνα του Καμπανιακού, συνεργάστηκε με τον Σιμόνι και εκτέλεσε με το αριστερό πόδι τον Ιωαννίδη σε τετ-α-τετ, γράφοντας το 0-2 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην σεζόν για τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό!

Ο Καμπανιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 39′, όταν ο Μανιός επωφελήθηκε από τις κόντρες και σούταρε, με τον Κώστα Τσαμούρη να παρεμβαίνει σωτήρια και τη μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι μετά την κόντρα που της έβαλε ο Ξανθιώτης στόπερ!  Ο Μακεδονικός υπέφερε και στο 71′, μετά από ένα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Χασάνογλου αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα (με υπόδειξη του βοηθού στον διαιτητή που αρχικά είχε υποδείξει μόνο το φάουλ) και αποβλήθηκε. Ο Πόζογλου ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Γιουκούδης σκόραρε, σουτάροντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα από την τελική γραμμή!

Βασικοί αγωνίστηκαν και οι τρεις Ξανθιώτες του Μακεδονικού(Χασάνογλου, Τσαμούρης, Τσιλιγγίρης)

Οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι από τις 11 Οκτώβρη, δηλαδή για τις τελευταίες επτά αγωνιστικές! Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά απέναντι στην ΑΕΚ Β, στο στάδιο του Μακεδονικού, για την ολοκλήρωση του Α’ γύρου της Super League 2.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Καθάριος Π. (68′ Προσκυνητόπουλος), Παπαστεριανός, Λαγωνίδης, Μπούσης, Σαρβανίδης, Έππας, Γαρύφαλλος (78′ Τότσκα), Πόζογλου, Μανιός (68′ Καθάριος Ν.), Γιουκούδης

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ (61′ Λεωνιδόπουλος), Τσιλιγγίρης (78′ Λυμπεράκης), Μπουλάτοβιτς (72′ Σανγκινέτι), Ζαφειράκης (72′ Προβυδάκης), Σιμόνι (61′ Μπιανκόνι)

Share it