Search

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πολυσίτου που πρώτευσε στο Πανελλήνιο Γου Σου Κούνγκ Φου!

Μια σπουδαία επιτυχία πέτυχε ο 17χρονος ξανθιώτης, Γιώργος Μπρατίδης που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 85 κιλών στους Πανελλήνιους αγώνες Sanda 2023 που διοργάνωσε η ‘Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κούνγκ Φου

Ο Γιώργος Μπρατίδης που είναι και μέλος του Απόλλωνα Πολυσίτου που επέστρεψε φέτος στα γήπεδα της Ξάνθης, ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια με το Κουνγκ Φου έχοντας καταφέρει σημαντικές επιτυχίες όπως το ασημένιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Sanda στα 85 κιλά, ενώ είχε ήδη και ασημένιο στο Πανελλήνιο.

Για την πιο επιτυχία του στο Sanda και την κορυφή που κατέκτησε, έγραψε ο ίδιος:

«Ευχαριστώ πολύ όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν όχι μόνο στις χαρές, αλλά και στις λύπες. Ο δρόμος είναι μεγάλος, κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ αν δεν ήταν αυτοι δε θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα !»

Ο Γιώργος Μπρατίδης ξεκίνησε με το kickboxing σε ηλικία 5 ετών, μετρά ερασιτεχνικά εκεί 25 νίκες και 2 ήττες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με το Sanda, μιας και τον γεμίζει περισσότερο αφού είναι ένα σπορ που περιλαμβάνει λακτίσματα, γροθιές και παλαιστικές ρίψεις.

«Τα τελευταία 2 χρόνια άρχισα να μπαίνω στον κόσμο του Κούνγκ Φου. Αγωνίζομαι με τον Σύλλογο ‘Spartacus Xanthi’ με προπονητή τον Chasim Bandak. Τον Ιανουάριο γίνομαι 18 ετών και στόχος μου είναι να φέρω μετάλλια για την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο στο ερασιτεχνικό κομμάτι. Μετέπειτα θα ήθελα να αφοσιωθώ και σε μία επαγγελματική καριέρα στα μαχητικά σπορ», ανέφερε ο ξανθιώτης fighter  στο ufight

Share it