Search

Τον… χαβά του ο Ορέστης, κέρδισε και τον Αετό Βαρβάρας και ανέβηκε στην 3η θέση!

Την 6η του νίκη σε 7 παιχνίδια στην έδρα του πανηγύρισε ο Ορέστης, επικρατώντας στο ΔΑΚ Ορεστιάδας με 2-0 του Αετού Βαρβάρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. 

Ο νεοφώτιστος Ορέστης διεύρυνε και το αήττητο σερί του, ενώ μετράει μόλις μία ήττα σε 13 ματς, αυτή από τον πρωτοπόρο ΑΟΚ. Οι Εβρίτες μετά το τέλος της αναμέτρησης αφιέρωσαν τη νίκη αυτή στον τραυματία Γιώργο Λαζαρίδη.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορέστης απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ και κόρνερ χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσε σε κάποιο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για ακόμα μία φορά δυναμικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν στο 53′ με πέναλτι. Πιο συγκεκριμένα ο Σταματόπουλος έφυγε μόνος του στην κόντρα επίθεση με τους αμυνόμενους να τον ανατρέπουν στην μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 73′ ο Λογαράς έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έκανε λίγα μέτρα με αυτήν μέχρι που συνεργάστηκε πολύ όμορφα με τον Αντωνόπουλο ο οποίος έδωσε όμορφη πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Λογαρά που με πλασέ έκανε το 2-0 απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με τον Ορέστη να έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία στα εντός έδρας παιχνίδια καθώς συνεχίζει να αγνοεί την ήττα στο γήπεδο του.

Στα άξια αναφοράς του σημερινού αγώνα, το περιβραχιόνιο της ομάδας φόρεσε ο Θωμάς Θεμελής, γέννημα θρέμμα του Ορέστη.

Ο Ορέστης μετά το τέλος της αγωνιστικής βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου με 26 βαθμούς.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η εβρίτικη ομάδα ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον Άρη Πετεινού.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λιάνας ( 53′ Θεμελής), Πεταλωτής, Ασπιώτης, Τσιεγγελίδης, Frederic (53′ Άγγος) , Λογαράς, Σταματόπουλος (86′ Τηλέγραφος), Ανδρεάδης (53′ Σπυρόπουλος), Πασχαλίδης, Αντωνόπουλος (80′ Παναγιωτόπουλος).

Share it