Search

Μαχητική εμφάνιση στην Χαλκιδική για τον Άρη Πετεινού που λύγισε από το γρήγορο γκολ της Χανιώτη!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει την συνάντηση της Χανιώτης με τον Άρη Πετεινού στην Χαλκιδική, με τους ξανθιώτες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο να δίνουν μεγάλη μάχη όμως να μην καταφέρνουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη που μάλιστα πήγε με διανυκτέρευση στην Χαλκιδική παρατάχθηκε αποφασισμένη να παλέψει στο γήπεδο της Κασσάνδρειας όμως στο 25′ η ποιοτική ομάδα της Χανιώτη κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Θωμαίδη.

Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση όμως η ομάδα της Χαλκιδικής που έδωσε χώρο ήταν αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν το μυαλό τους και σε αυτό.

Οι ξανθιώτες απείλησαν με κάποιες προσπάθειες των Τσέκου, Χριστοφορίδη και Τυριάκη χωρίς όμως να βρουν τρόπο να δυσκολέψουν τον Γκάρα.

Πάντως η ομάδα του Πετεινού εξέφρασε παράπονο για ανατροπή εντός περιοχής του Σιδηρόπουλου στο πρώτο μέρος, σε μια φάση που ο ρέφερι καταλόγισε φάουλ εκτός περιοχής όμως οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν πως η φάση ήταν εντός.

Για ακόμα ένα εκτός η ομάδα του Πετεινού μένει χωρίς πόντο παρότι στάθηκε αρκετά ανταγωνιστική μένοντας στους 8 βαθμούς ωστόσο την αφήνουν πίσω έχοντας μπροστά τους ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον Ορέστη Ορεστιάδας στο γήπεδο Πετεινού. Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη με αυτή τη νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στο Παραλίμνιο με Απόλλωνα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Γιατσίδη και Μάτσια της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ(Κ. Γαλτσίδης): Γκάρας, Λυρτζής, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Πότσι (72′ Μπέλλος), Νακοφ (52′ Πεκρίδης), Θεοδωρίδης (72′ Τοπούζης), Διαμαντόπουλος, Ράντζα (86′ Πάγιος), Θωμαΐδης (86′ Αλωπούδης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης (67′ Γιαννακός), Δασκαλάκης (86′ Τουρατζίδης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης (46′ Πουτακίδης), Παυλίδης, Τσέκος (72′ Καλαϊτζόπουλος), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης, Σιδηρόπουλος (86′ Στριγκώνης)

Share it