Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 8η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθη με την διεξαγωγή της 8ης στροφής.  Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Σε μια αγωνιστική που ξεχωρίζουν δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Δροσερό και Κουτσό, στο Δροσερό  ο Φίλιππος θέλει νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα ενώ η Ελπίδα αναζητά την επιστροφή στις νίκες για να πλησιάσει τα ψηλά της βαθμολογίας. Πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει και στην Λευκόπετρα με τον Κεραυνό να ψάχνει αντίδραση μετά τα τελευταία αποτελέσματα υποδεχόμενος τον ανεβασμένο Παύλο Μελά που φιγουράρει στην πρώτη τετράδα και εκεί θέλει να μείνει ψάχνοντας νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Στην Φελώνη η Βιστωνίδα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες που θα την διατηρήσουν σε απόσταση βολής από την κορυφή υποδεχόμενη την Ασπίδα που παραμένει αήττητη με τον Δημήτρη Καρύδη στο τιμόνι της μετά από δύο ματς(1 νίκη, 1 ισοπαλία). Στο γήπεδο ΑΟΞ ο Ορφέας που θέλει και αυτός να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή υποδέχεται τον Ατρόμητο Χρύσας. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή το πρωί με τον πρωτοπόρο Ηρακλή Ζυγού που θέλει νέα νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή να υποδέχεται στα Πηγάδια την Αναγέννηση Θαλασσιάς που ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και στο βαθμολογικό. Ενώ το μεσημέρι στο Αμοιρίδειο ο ΑΠΟΞ υποδέχεται τον Απόλλωνα Ξάνθης σε μια αναμέτρηση που αμφότεροι ψάχνουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. 

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά:

Σάββατο 2/12, Ώρα 15:00, LIVE SA

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Ελπίς Γενισέας  (Ουζουνίδης, Κρυσταλλίδου, Παπαδόπουλος Δ.)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδας- Ασπίδα Ξάνθης  (Τσοπουλίδης, Σάββογλου, Γκώγος)

Γήπεδο Λευκόπετρας: Κεραυνός Λευκόπετρας – Π. Μελάς Κουτσού  (Φεράτογλου, Εμίν Κεχαγιά, Ταρινίδης)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Ατρόμητος Χρύσας    (Παπαδόπουλος Χ., Κοτινούδης, Καραλευθέρης)

Κυριακή 3/12, Ώρα 11:00, LIVE SA

Γήπεδο Πηγαδίων: Ηρακλής Ζυγού – Αναγέννηση Θαλασσιάς   (Σαββόγλου, Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Δ.)

Κυριακή 3/12, Ώρα 15:00, LIVE SA

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Απόλλων Ξάνθης  (Γιαπουτζής, Οτουζμπίρ, Πασχαλίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

Share it