Search

Μέχρι την Άνοιξη του 2024 η τοποθέτηση του νέου ταρτάν στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, άρχισε να καταφθάνει το πρώτο υλικό για το ταρτάν του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα όπως έχει τονιστεί πάμπολλες φορές από το ΔΣ του Σταδίου, οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με την συντήρηση ή ολοκλήρωση έργων είναι αρκετές, την στιγμή που γενικότερος απώτερος στόχος είναι η υποδομή να εκσυγχρονιστεί και να καταστεί πιο λειτουγρική, με τοποθέτηση επιπλέον φωτισμού και κερκίδας για την διεξαγωγή αγώνων. Η σημασία του σταδίου είναι μεγάλη και κομβικής σημασίας τόσο για τους συλλόγους που φιλοξενούνται, όσο βεβαίως και για το κοινό που αθλείται εκεί.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που μελετούν

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν και από τον πρόεδρο του Σταδίου, κ. Βασίλη Γαβριηλίδη, σε συνάντηση που είχε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ με τον Βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, με τον τελευταίο να τους ενημερώνει πως θα προσκαλέσει σε σύσκεψη τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, ώστε να διαπιστωθούν οι πραγματικές δυνατότητες υποστήριξης που υπάρχουν.

Τέλος όπως ανέφερε το ΔΣ του Πανθρακικού Σταδίου σε ανάρτησή του, υπάρχουν διαβεβαιώσεις από την ΓΓΑ πως μέσα στην Άνοιξη του 2024 το έργο της αντικατάστασης του ταρτάν θα έχει αποπερατωθεί.

Share it