Search

Με εντυπωσιακό δεύτερο μέρος κόντρα στον Ατρόμητο στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΑΟΞ!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης πανηγύρισε ο ΑΟΞ που επικράτησε με 7-2 του Ατρόμητου Χρύσας σε ένα εντυπωσιακό ματς με 9 γκολ, μερικά εκ των οποίων εντυπωσιακά, δοκάρια και πολλές ευκαιρίες σε ένα ματς που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Le Chalet.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν πολύ καλό ποιοτικά με τον ΑΟΞ να έχει ένα δοκάρι σε προβολή του Μελισσόπουλου και δύο καλές στιγμές με Λαζαρίδη και Βαγγέλη Μαλαδένη ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Αλεξούδη.

Όλα αυτά μέχρι το 42′ όταν μετά από λάθος διώξιμο ο Άλμπερτ Γκασπαριάν με δυνατό σουτ εντός περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο, που μάλιστα ένα λεπτό αργότερα άγγιξε και δεύτερο γκολ με το πλασέ του Καλαϊτζή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Αραμπατζής

Η αντίδραση του ΑΟΞ ήρθε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους καθώς με την συμπλήρωση των 45′ Ανηπαρόπουλος και Μιχάλης Μαλαδένης έπαιξαν ωραία το 1-2 με τον πρώτο να κάνει υπέροχη σέντρα και τον Βασίλη Λαζαρίδη να ισοφαρίζει με το φινάλε του πρώτου μέρους

Στην επανάληψη και μετά την τριπλή αλλαγή που έγινε από τον Χρήστο Μαλαδένη ο ΑΟΞ έγινε πιο πιεστικός και στο 58′ κέρδισε πέναλτι με τον ρέφερι του αγώνα να καταλογίζει παράβαση πάνω στον Λαζαρίδη στην προσπάθεια του Βαγγέλη Γούλα να διώξει την μπάλα κρίνοντας πως βρήκε τον επιθετικό του ΑΟΞ, την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νίκος Μελισσόπουλος που ευστόχησε για την ανατροπή

Στο 60′ μετά από φοβερή ενέργεια του Γιάννη Αποστολίδη ο νεαρός εξτρέμ βρήκε ωραία τον Λαζαρίδη εντός περιοχής και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 3-1. Η αντίδραση του Ατρόμητου ήταν άμεση και εντυπωσιακή με τον Άλμπερτ Γκασπαριάν με την σέντρα να πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ με απίθανο σουτ αρκετά μέτρα έξω απο την περιοχή

Με το σκορ στο 3-2 το παιχνίδι “άναψε” με τον Νεζγκιούλ Μουαρέμογλου να κάνει μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μελισσόπουλο, Λαζαρίδη και Κιαχίδη, για να έρθει όμως στο 70′ ο Χρήστος Σπυριδωνίδης ωραίο τελείωμα να κάνει το 4-2.

Στο 74′ ο Αποστόλης Κιαχίδης πέτυχε το 5-2 με εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, ένα γκολ που έσπευσε να πανηγυρίσει με τον πιστό φίλο του ΑΟΞ Αναστάση Ρετσελά και τα παιδιά της Ακαδημίας που έτρεξαν να συγχαρούν τον προπονητή τους.

Ακολούθησαν ακόμα δύο γκολ για την ομάδα του ΑΟΞ με ίδιο τρόπο από γέμισμα φάουλ και προβολή εντός περιοχής με τον Βαγγέλη Καρακάση στο 84′ και τον Κώστα Κουτσομιχάλη στο 86′ να διαμορφώνουν το τελικό 7-2 υπέρ του ΑΟΞ.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Χρήστου Γούλα στο 89′, ενώ με το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γατσέλος

Εντυπωσιακή πρόκριση για τον ΑΟΞ στα ημιτελικά της διοργάνωσης, σε έναν θεσμό που η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη θέλει να απολαύσει την παρουσία τους βλέποντας παιχνίδι – παιχνίδι. Μετά τα πανηγύρια για την μεγάλη πρόκριση παρουσία και των παιδιών της Ακαδημίας στον ΑΟΞ στρέφουν την προσοχή τους στο Κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα στον Πολύσιτο.

Από την άλλη η ομάδα του Ατρόμητου στρέφει την προσοχή της εξ’ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα έχοντας δύσκολη έξοδο το Σάββατο στο γήπεδο ΑΟΞ κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης με τον Ιβάν Μίτεφ να έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες λόγω των δύο αποβολών που είχε η ομάδα του.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Ιρφάν Οτουζμπίρ

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Χρ. Μαλαδένης): Αραμπατζής, Ανηπαρόπουλος, Κιαχίδης, Κιούρτ(46′ Καρακάσης Αν.), Καρακάσης Β., Μελισσόπουλος, Μαλαδένης Μιχ.(46′ Αποστολίδης), Κουτσομιχάλης, Φλώρος(78′ Μαλαδένης Γ.), Μαλαδένης Βαγγ.(46′ Σπυριδωνίδης), Λαζαρίδης(78′ Δάγκας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ(Ιβ. Μίτεφ): Μουαρέμογλου, Κώστογλου(46′ Αμανατιάδης), Καλαϊτζής(78′ Σάββογλου), Γούλας Χρ., Σαντζαρίδης, Γατσέλος, Γκασπαριάν(78′ Μαυρίδης), Γούλας Β., Χατζηβασιλείου, Αλεξούδης(73′ Σπυριάδης), Δάσκαλος(78′ Χρυσοστομίδης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα από τον φακό του SA

Share it