Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τρίτο γκολ για Αλέξη Μελισσόπουλο και νέα νίκη για την Ελλάς Συρού!(+video)

Την 6η νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πέτυχε η Ελλάς Σύρου που επικράτησε με 2-0 της Ερμιονίδας φτάνοντας έτσι τους 19 βαθμούς που την φέρνουν στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά από 12 αγωνιστικές.

Η ομάδα της Σύρου προηγήθηκε στο 12′ με τον Μουντρίχα για να έρθει στο 57′ και να “κλειδώσει” τη νίκη ο ξανθιώτης επιθετικός Αλέξανδρος Μελισσόπουλος να σκοράρει το τρίτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας της Σύρου, όπως τώρα έτσι και στα δύο προηγούμενα ματς που σκόραρε η ομάδα του κέρδισε,

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα και έχει καταφέρει σε έναν πολύ ανταγωνιστικό ως προς την μάχη της παραμονής η Ελλάδας Σύρου να είναι εκτός ζώνης. Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στο Αίγιο κόντρα στον 4ο της βαθμολογίας Παναιγιάλειο

Ελλάς Σύρου (Π. Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι, Αγιώτης (53’ Συριανός), Μάγκας, Μπόσιο, Μούντριχας (75’ Πρεβεζιάνος), Καρμοίρης, Παυλόπουλος (63’ Κόντσι), Μελισσόπουλος, Μηνάς (75’ Λαντίκας).

Ερμιονίδα: Κουζούνιας, Κουζής (46’ Ζεκεράι), Βιρβίλης, Πορφυρόπουλος, Τριμπόνιας, Διγκόζης (67’ Έλλιο), Φυτόπουλος, Δρόσος (91’ Καράι), Κορακιανίτης, Ψύχας, Τάσιος.

Share it