Search

Το τρίτο ημίχρονο και το photostory της νίκης του ΑΟΞ επί του Άτλα Σελίνου!

Συνέχισε το αήττητο σερί του ο ΑΟΞ που κέρδισε τον Άτλα Σελίνου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β1 κατηγορίας κάνοντας το 7/7 και πλέον είναι στο +5 από τον Άτλα που διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη κέρδισε το παιχνίδι με τον Άτλα κυρίως χάρις το καλό της δεύτερο μέρος και έτσι πλέον απολαμβάνει με μεγαλύτερη άνεση την πρωτιά του ομίλου έχοντας 21 βαθμούς. Η ομάδα της Ξάνθης για 5η φορά στο φετινό πρωτάθλημα διατήρησε το μηδέν πίσω μην επιτρέποντας στην ομάδα του Άτλα να πλησιάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις την εστία του Αραμπατζή.

Η ομάδα του Σελίνου στάθηκε αρκετά καλά αμυντικά για 45λεπτά με την ομάδα του ΑΟΞ να απειλεί κυρίως με γεμίσματα και στημένες μπάλες με τον Τσιργιαννίδη όποτε χρειάστηκε να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέ. Όλα αυτά μέχρι το 50′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιαχίδη ο Σπυριδωνίδης πήρε την κεφαλιά και ο Βαγγέλης Μαλαδένης από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, μόλις σημειώθηκε το γκολ όλοι οι παίκτες του ΑΟΞ έτρεξαν στον πάγκο για να αφιερώσουν το γκολ στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη που είχε τα γενέθλια του και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε ψήσιμο σε οικογενειακό κλίμα για τον εορτασμό.

Αυτό το γκολ “έλυσε τον γόρδιο δεσμό” και απελευθέρωσε τα πόδια των παικτών του ΑΟΞ που στο 70′ μετά από ωραία συνεργασία Κουτσομιχάλη και Λαζαρίδη ο τοπ σκόρερ του ΑΟΞ έκανε το 2-0 ένα γκολ που μαζί με τους συμπαίκτες του αφιέρωσαν στον πιστό φίλο του ΑΟΞ Αναστάση Ρετσελά που καθήμενος στο αναπηρικό του καροτσάκι δεν χάνει ματς του ΑΟΞ όπου και να αγωνίζεται αυτός.

Το τελικό σκορ ήρθε στο 85′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του νεαρού Δάγκα, παράβαση που κέρδισε ο Μελισσόπουλος που ανετράπη από τον Τσιργιαννίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του ΑΟΞ πραγματοποίησε ο Θωμάς Βαφειάδης

Πλέον στον ΑΟΞ στρέφουν εξ’ ολοκλήρου την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο Χρύσας στο γήπεδο 5 του Le Chalet για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης(δείτε ΕΔΩ τους διαιτητές του αγώνα), ενώ την Κυριακή ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στον Πολύσιτο. Ενώ για τον Άτλα ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Κοτύλη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Γιώργο Γκώγο

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Χρ. Μαλαδένης): Αραμπατζής, Ανηπαρόπουλος, Κιαχίδης, Μοσχίδης(46′ Κιούρτ), Καρακάσης Β., Μελισσόπουλος, Μαλαδένης Μιχ.(46′ Καρακάσης Αν.), Κουτσομιχάλης, Φλώρος(46′ Σπυριδωνίδης), Μαλαδένης Βαγγ.(82′ Βαφειάδης), Λαζαρίδης(73′ Δάγκας)

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ(Γ. Δαλακούρας): Τσιργιαννίδης, Μπράχα, Ελευθεριάδης(87′ Κετίπης), Παπαευαγγέλου Δ., Παπαευαγγέλου Γ., Σιδερίδης, Σταυρίδης(73′ Μπαρδί), Γιαννόπουλος, Τσακυρίδης Α.(10′ λ.τρ. Κοκκάλας), Πανόπουλος(73′ Τσακυρίδης Δ.), Μιχαηλίδης Π.(73′ Καλαϊτζής)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it