Search

Γιοβάνοβιτς: “Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου”(+video)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε και αυτός το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ καθώς ήταν μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Βάλντας Νταμπράουσκας υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή.

Ο Σέρβος που εν τέλει είδε τον Αλμέιδα να αναδεικνύεται σε κορυφαίο κλεισε την εκδήλωση των βραβείων του ΠΣΑΠΠ με μια δήλωση του μετά τη βράβευση του Φώτη Ιωαννίδη ως καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή για τη σεζόν που μας πέρασε και ο Σέρβος αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους θέλησε να τονίσει χαριτολογώντας πως ο Έλληνας στράικερ θα μείνει για πολλά χρόνια στο τριφύλλι με αφορμή μια ερώτηση του Ντέμη Νικολαϊδη προς τον Φώτη Ιωαννίδη για το σε ποιο πρωτάθλημα θα ήθελε να αγωνιστεί όταν φύγει από τον Παναθηναϊκό.

“Συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ με ανθρώπους που μίλησαν και έμεινε εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια σε όλους, λογικό ήταν, δικαιούνταν όλα αυτά τα βραβεία. Είναι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Θέλω και εγώ εκ μέρους μου να συμφωνήσω με τον Φώτη και να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του για τις αρχές και το πως τον μεγάλωσαν και να πω κάτι στον Ντέμη όταν ανέβηκε ο Αλμέιδα… του έδωσε έναν δρόμο στην Αθήνα, τον Πινέδα πάλευε για τις θέσεις που είναι καλύτερος και όταν πήγε ο Φώτης του είπε “Εσύ θα φύγεις” (σ.σ. γέλια). Να του πω πως δεν θα φύγει ο Φώτης θα είναι μαζί μας, είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τ0ου Παναθηναϊκού”.

Share it