Search

Photos: “Πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα ο Άρης Πετεινού που πάλεψε όμως ηττήθηκε από την φορμαρισμένη Νίκη Ευκαρπίας!

Το κακό ξεκίνημα που είχε στον βαρύ και βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πετεινού ο Άρης που ηττήθηκε με 1-2 από τη Νίκη Ευκαρπίας που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα της Ευκαρπίας αιφνιδίασε τους ξανθιώτες και σε δύο ανύποπτες στιγμές από στημένες μπάλες κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα εις διπλούν.

Αρχικά στο 5′ όταν το σουτ του Μποζίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ κόντραρε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη για το 0-1. Πριν μπορέσει να βγάλει αντίδραση η ομάδα της Ξάνθης οι Θεσσαλονικείς βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 12′ με σουτ του Γουνόπουλου

Μετά το πρώτο τέταρτο οι “κιτρινόμαυροι” έβγαλαν αντίδραση απείλησαν με κεφαλιές του Χριστοφορίδη και του Τυριάκη και τελικά στο 32′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννη Χριστοφορίδη, με τον Ραφαήλ Μελισσόπυλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό αλλά και αρκετά παράπονα από τους γηπεδούχους, που είχαν ως αποτέλεσμα και την αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων Τάσου Νεοφυτίδη. Η ομάδα της Ξάνθης πίεσε πολύ είχε μεγάλες στιγμές με Χριστοφορίδη και Αλή αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Σοϊλεμέζογλου ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές Ξανθόπουλο και Μποζίδη με τον Κοτσάκη όποτε χρειάστηκε να αντιδρά εξαιρετικά με το 1-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στεναχώρια για το αποτέλεσμα όμως για ακόμα ένα ματς ο Άρης ήταν μαχητικός και πάλεψε μέχρι τέλος, η ομάδα του Πετεινού παρέμεινε στους 8 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στο γήπεδο της Ορμυλίας με ΑΟ Χανιώτη. Η φορμαρισμένη ομάδα της Ευκαρπίας έφτασε τους 17 βαθμούς και βγήκε εκτός ζώνης για πρώτη φορά και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι Σιουμπάρας, Μποίτσιος και Χατζηνάκος της ΕΠΣ Δράμας

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Νεοφυτίδης Αν. – Κυρανούδης Στ.): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος Λ., Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Χρστοφορίδης, Εφέντη, Μελισσόπουλος Ρ., Τυριάκης, Γιαννακός, Καλαϊτζόπουλος

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Ι. Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ιβανίδης, Μάρτος (67′ Ιγνατίου), Γουνόπουλος, Πανυτσίδης(86′ Μπαλαμπανίδης), Μποζίδης(91′ Κοντός), Ξανθόπουλος(91′ Σουλίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it