Search

Ο βετεράνος του ΑΟΞ που ως προπονητής πέταξε εκτός Κυπέλλου Δράμας την Δόξα!

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου που πέταξε εκτός Κυπέλλου την Δόξα Δράμας, κερδίζοντας την με 2-0

Η ομάδα του Αγίου Αθανασίου στην οποία προπονητής είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, Μπάμπης Ζεκερίδης, πρωταγωνιστεί και στο πρωτάθλημα όντας στην δεύτερη θέση μετά 9 αγωνιστικές μόλις 3 βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού. Ο Ζεκερίδης αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟΞ για μια εξαετία μετρώντας πάνω από 80 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί και σε Πανδραμαϊκό, Λύκους, Πατραϊκό, Δόξα Δράμας και Καβάλα

Τα χρυσά γκολ της νίκης του Μέγα επί της Δόξας πέτυχαν στο 26′ ο Δήμος Καραγιαννίδης και στο 73′ Παπαδόπουλος. Στην Δόξα καλούνται να ξεχάσουν γρήγορα τον αποκλεισμό καθώς ακολουθεί για την ομάδα του Άκη Στολτίδη ο “τελικός” με την Βέροια στο γήπεδο της Δόξας την Κυριακή(26/11)

Μέγας Αλέξανδρος (Ζεκερίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Σκαρόγλου, Καραγιαννίδης Δ., Παπαδόπουλος Κ., Στεργιανός, Μπαμπασαλί, Τουμαντζίδης, Παναγιώτου (82′ Βασιλακάκης), Παπαζώτος, Κοντρόπουλος (65′ Μπαστούνης)

Δόξα Δράμας(Στολτίδης): Καραγιαννίδης, Μαλαμούλης, Ιωάννου (67 Θεοδοσιάδης), Χατζηκούρτης, Ευθυμιάδης, Κυριακίδης Σ. (46′ Οικονομίδης, 82΄ Καραγκεβρούδης), Κυριακίδης Δ. (67′ Μπρατσιάνη), Πιτσόλης, Ατανάσοφ, Ρούτσης, Παπαδόπουλος Ν. (46′ Μπλιός).

Share it