Search

Τα αδέρφια Κακουλίδη οδηγούν τον Πόντο Θρυλορίου στην κορυφή

Εμφατικό και πολύ ικανοποιητικό για τους φίλους του συλλόγου, είναι το ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει ο Πόντος Θρυλορίου στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Κυριάκου Χριστοδουλάκη βρίσκεται μετά από 6 αγωνιστικές στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 5 νίκες και μόλις 1 ήττα και παρ’όλο που πάντοτε η ομάδα του Θρυλορίου αποτελεί μια σημαντική και ιστορική δύναμη για το Ροδοπίτικο ποδόσφαιρο, φέτος φαντάζει ικανή να “χτυπήσει” και τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ένα από τα πολλά στοιχεία που χαρακτηρίζει τον Πόντο είναι το ομαδικό και οικογενειακό πνεύμα στις τάξεις του συλλόγου. Δεν λείπουν ωστόσο και οι μονάδες που κάνουν την διαφορά, με τα αδέρφια Κακουλίδη, Χρήστο και Θεόδωρο, που συγκαταλέγονται και στους αρχηγούς του συλλόγου, να οδηγούν τον Πόντο στην κορυφή. Αμφότεροι βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του Πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει από 5 τέρματα έκαστος και είναι ευνόητο το πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα τους.

O Θεόδωρος Κακουλίδης μάλιστα, παραλίγο να μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα, μετά από ένα σοβαρό χτύπημα σε μια ανύποπτη φάση στο εκτός έδρας ματς με τον Αετό Μίσχου, ωσόσο απέφυγε τα χειρότερα. Μπορεί να ταλαιπωρείται ακόμα από μερικές ενοχλήσεις και να μην βρίσκεται σε πλήρη φόρμα, ωστόσο άπαντες στην ομάδα του Θρυλορίου μετρούν αντίστροφα για την πλήρη επάνοδό του, όπως και των υπολοίπων παικτών που βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στα “πιτ”.

Share it