Search

Η επίσημη ενημέρωση του Ορέστη για τον τραυματισμό του Γιώργου Λαζαρίδη

Μπορεί ο Ορέστης Ορεστιάδας να πανηγύρισε χθες την 6η του νίκη σε 11 ματς με το 2-1 απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, το μυαλό όλων όμως μετά το ματς ήταν στον Γιώργο Λαζαρίδη που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού με το ξεκίνημα του β’ μέρους.

Ειδικότερα μετά από σκληρό τάκλιν που δέχτηκε στο 35′, βρέθηκε απότομα με χέρι στο έδαφος. Παρά τον έντονο πόνο συνέχισε να αγωνίζεται, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι «σκίστηκε» μυς εσωτερικά του αγκώνα.

Ο Ξανθιώτης επιθετικός θα μείνει για περίπου 4 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Λαζαρίδης ανάρτησε μάλιστα και σχετικό «story» στο οποίο φαίνεται το δεμένο του χέρι:

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ορέστη:

Στη χθεσινή νίκη απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου είχαμε και μία δυσάρεστη εξέλιξη.

Σε μία πτώση που προήλθε λόγω των πολλών σκληρών μαρκαρισμάτων ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Λαζαρίδης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο με το χέρι.

Στην αρχή του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε να αγωνίζεται όμως στο ημίχρονο όταν έγινε επανεκτίμηση της κατάστασης έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Γιώργος πραγματοποίησε της απαραίτητες εξετάσεις στο χέρι όπου υπάρχει ο τραυματισμός στο γενικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου και η διάγνωση του γιατρού έδειξε πως είναι απαραίτητο να μείνει εκτός για πολλές μέρες.

Lazaridis Giwrgos η οικογένεια του Μ.Γ.Σ Ορέστη Ορεστιάδας σου εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

Είμαστε όλοι δίπλα σου!

Share it