Search

Λύγισε από τον ποιοτικό Απόλλωνα στο Παραλίμνιο ο μαχητικός Άρης Πετεινού!

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι παίκτες του Άρη Πετεινού που πάλεψαν, είχαν καλές ευκαιρίες όμως λύγισαν από την ποιοτική ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου χάνοντας με 2-0.

Οι Σερραίοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και αφού είχαν 2-3 πολύ καλές στιγμές βρίσκοντας απέναντι τους έναν εξαιρετικό Κοτσάκη, τελικά κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ εντός περιοχής του Ελέζι στο 23′.

Η ομάδα του Πετεινού προσπάθησε να αντιδράσει είχε δύο πολύ καλές στιγμές με Παυλίδη και Χριστοφορίδη όμως ο σταθερός Γκαϊδατζάκης κράτησε το μηδέν. Και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση στο 44′ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Τσομαχασβίλι κατάφερε να κάνει το 2-0 και να δώσει μεγάλο προβάδισμα νίκης.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά ανοιχτό με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με ποιο σημαντική το πέναλτι στο 70′ το οποίο εκτέλεσε ο Κατσαμάγκας αλλά σταμάτησε ο Δημήτρης Κοτσάκης που κράτησε το 2-0 που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κυριαλάνη στο 81′.

Η ομάδα του Πετεινού έμεινε τους 8 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τη Νίκη Ευκαρπίας στον Πετεινό. Από την άλλη η ομάδα του Παραλιμνίου έφτασε τους 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Παστιάδη και Παυλίδη όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Γκιόκας): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κυριαλάνης, Γκούμας, Πέτρου(74′ Ταράσης), Καλουπτσής(46′ Καρυοφύλλης Β.), Γιαννόπουλος(74′ Τσιάτρης), Κατσαμάγκας(84′ Ζαβέρδας), Ελέζι

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Νεοφυτίδης – Κυρανούδης): Κοτσάκης, Δασκαλάκης(74′ Αλή Ερτουρούλ), Παπαδόπουλος Λ.(58′ Σιδηρόπουλος), Σαρηγιαννίδης(87′ Αμανατίδης), Παυλίδης, Εφέντη, Μελισσόπουλος Ρ.(58′ Ασλανίδης), Τυριακής, Γιαννάκος(74′ Τσέκος), Καλαϊτζόπουλος.

Share it