Search

Κέρδισε με ανατροπή το Αγγελοχώρι μένοντας αήττητος στην έδρα του ο Ορέστης!

Απόρθητη παραμένει η έδρα του Ορέστη Ορεστιάδας καθώς ούτε αυτή τη φορά η ομάδα του Έβρου γνώρισε την ήττα. Παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, να επικρατήσει 2-1 και να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Παρά το καλό ξεκίνημα για ακόμη έναν αγώνα καθώς ο Ορέστης είχε δύο τελικές προσπάθειες μέχρι το 10′, στο 14′ ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου προηγήθηκε με τον Φράγκο. Στο 19′ μετά από από υπέροχη εκτέλεση κόρνερ του Σταματόπουλου, η μπάλα πηγαίνει συστημένη στο κεφάλι του Πασχαλίδη ο οποίος και ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του Ορέστη συνέχιζαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Ορέστη να έχει την υπεροχή και να μην απειλείται καθόλου. Μετά από πολλές τελικές προσπάθειες και φτάνοντας στο 90′ μετά από κάθετη πάσα του Σταματοπούλου, ο Πασχαλίδης έκανε αρκετά μέτρα δίνοντας την κατάλληλη στιγμή πάσα στο Σπυρόπουλο, ο οποίος με δυνατό σουτ ολοκλήρωσε την δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή για τους Εβρίτες με τελικό σκορ 2-1.

Πλήγμα για τον Ορέστη με τον Γιώργο Λαζαρίδη καθώς τραυματίστηκε στο χέρι,  διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να απουσιάσει περίπου 1 μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 4η θέση με 22 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Επανομής.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Λογαράς, Λιάνας (53′ Πεταλωτής), Τσιεγγελίδης, Θεμελής, Frederic, Σταματόπουλος, Λαζαρίδης (λ.τρ. 45′ Σπυρόπουλος), Τηλέγραφος (53′ Αντωνόπουλος 90+1 Άγγος), Πασχαλίδης.

Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Ευθύμης Σολομωνίδης): Οικονομίδης, Σολομωνίδης, Θεολόγου, Πολύζας, Λιάπης, Μετάι, Κατσέλης, Μουράτη, Φράγκος, Τσερκέζι, Νιαζήφογλου.

Share it