Search

Θετική παρουσία για το ΝΟ Αλεξανδρούπολης στην 32η Διεθνή Εβδομάδα Ιστιοπλοΐας στην Αθήνα

O Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης έδωσε το «παρών» στη μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση 32th ATHENS INTERNATIONAL SAILING WEEK 202 1 με 10 Νοεμβρίου στην Αθηνα.

Ο όμιλος συμμετείχε στην κατηγορία Lightning με τους Σιμσιρίκη Άγγελο (κυβερνήτης), Κούρτη Μαρία και Στεφανίδη Γιώργο και κατέκτησε την 4η θέση γενικής πραγματοποιώντας εξαιρετικές κούρσες!

Σημαντική η παρουσία του ΝΟΑ με την συμμετοχή στην κατηγορία ΑΜΕΑ Hansa 303. Τον όμιλο εκπροσώπησαν οι Αγγελώνιας Θόδωρος και Ταλξιδιάρης Αλέξανδρος.

Στα διπλά στην ιδια κατηγορία τους πλαισίωσαν αντίστοιχα οι Ανασογλου Άγγελος και Σιαρβάλη Μαριάννα.

Ο Ταλξιδιάρης Αλέξανδρος κατέλαβε την ι αθλητές κατέλαβαν στα μονά την όγδοη θέση και ο Αγγελώνιας Θεόδωρος την 12 θέση ανάμεσα σε 18 αθλητές .

Το δίδυμο Αγγελώνιας/Ανάσογλου κατέλαβε την 8η θέση ενώ οι Ταλξιδιάρης/Σιαρβάλη την 12η θέση ανάμεσα σε 16 σκάφη στα διπλά.

Η συμμετοχή της ομάδας ΑμεΑ στην κατηγορία Hansa 303 αποτελεί ένα σημαντικό στην ιστορία και στις δράσεις του ομίλου και ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησης της. Ευχαριστίες και στο Ίδρυμα Σάτυρος Νιάρχος για την στήριξη του προγράμματος «Hellenic Wind4all» της Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) που απευθύνεται σε όλα τα άτομα με αναπηρίες ανεξαρτήτως ηλικίας και στοχεύει στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ πανελλαδικώς.

Share it