Search

Αδράνησε και έφυγε με άδεια χέρια από τη Θέρμη ο Πανθρακικός

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Θέρμη ο Πανθρακικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ηττήθηκε με 2-1 από τον τοπικό Θερμαϊκό.

Σε ένα ματς στο οποίο με βάση τις τελικές προσπάθειες και κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες οι πράσινοι δικαιούταν κάτι παραπάνω, τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν από τις στιγμές αδράνειας του Πανθρακικού.

Ο Θερμαϊκός άνοιξε το σκορ στο 28′, με τον Γκαργκαλατζίδη να προλαβαίνει τον Παϊτέρη στην άστοχη έξοδο που πραγματοποίησε και να πλασάρει ψύχραιμα για το 1-0. Ο Πάνθραξ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως οι προσπάθειες με κύριο εκφραστή τον Βάσκο, όπως και ένα σουτ του Χακάν, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι Κομοτηναίοι ξεκίνησαν ιδανικά το δεύτερο μέρος ισοφαρίζοντας μετά από φάση διαρκείας και κοντινό πλασέ του Ρουμπιέ στο 51′. Ο Θερμαϊκός είδε δύο τέρματά του να ακυρώνονται ως οφσάιντ στη συνέχεια, όμως ο Καλογρανάς από πλευράς φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ την μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε αργότερα, αστοχώντας σε τετατέτ.

Ως εκ τούτου και πάλι ο πρώην παίκτης του ΑΟΞ, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, ήταν εκείνος που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου από μια βιαστική εκτέλεση φάουλ, βρέθηκε φάτσα με την εστία και σημείωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοντογιώργος με βοηθούς τους Βαλιώτη και Δίχρη από την ΕΠΣ Λάρισας.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Παϊτέρης, Καλογρανάς, Μανίσογλου, Πεχλιβανόπουλος, Κωσταρέλης, Σαπνάρας, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Βάσκος, Βελή Μεμέτ Χακάν, Ρουμπιές.

*φωτο αρχείου

Share it