Search

Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης: Ο Αμέτ Ερκάν χάρισε την πρόκριση στον Πανθρακικό με συμπαίκτη τον γιό του!

Την πρόκριση στα Προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πήρε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμέτ Ερκάν.

Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο ο Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος εξακολουθεί να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή, προχώρησε σε εκτατεμμένο ροτέισον, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες της πρώτης ομάδας με λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά και σε μερικούς ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, να αγωνιστούν.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, πέραν της αναμενόμενης πρόκρισης του Πανθρακικού ξεχώρισε και η συνύπαρξη πατέρου και γιου στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τον έμπειρο επιθετικό του Πάνθραξ Αμέτ Ερκάν και τον γιο του Φέρι, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος στη μεσαία γραμμή του Πανθρακικού Β’ και είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και με την πρώτη ομάδα, έχοντας ως συμπαίκτη και τον πατέρα του.

Ο Πανθρακικός σε ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αν ισχύει πως το “μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά” τότε σίγουρα το μέλλον ανήκει στον μικρό Φέρι!!!”

Share it